ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσίπρας: Σαμποτέρ του εμβολιασμού ο Μητσοτάκης – Να δοθούν θετικά, ακόμη και οικονομικά κίνητρα

«Πολύ φοβάμαι ότι με αυτά τα μέτρα, από εκεί που τον κατηγορούσαμε, και νομίζω δικαίως, ότι είχε σηκώσει λευκή πετσέτα στην εμβολιαστική προσπάθεια, μετατρέπεται σε σαμποτέρ του εμβολιασμού. Διότι αντί να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την ενίσχυση της προσπάθειας και της εμβολιαστικής κάλυψης, θα έχουμε ένα κύμα αντίδρασης και νομίζω ότι αυτό δεν θα βοηθήσει κανέναν» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε εξαιρετικά ανήσυχος με την εξέλιξη της πανδημίας και εξαιρετικά προβληματισμένος με τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία. «Υπάρχει έλλειμμα σχεδιασμού, έλλειμμα στρατηγικής, προχειρότητα» επεσήμανε τονίζοντας ότι από την μια ο κ.Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να υποχρεώσει κανέναν να εμβολιαστεί και ότι η υποχρεωτικότητα έχει φθάσει στα όριά της. Και από την άλλη σήμερα ανακοινώνει μέτρα που δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά αλλού στην ΕΕ, πουθενά αλλού στον κόσμο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock