Υγεία & Διατροφή

ΥΓΕΙΑ & Ν.Δ.; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΠΟΕΔΗΝ: «Πλημμυρισμένο από ράντζα» το Αττικό Νοσοκομείο-Βάζουν ασθενείς σε φορεία πλάτους 40 εκατοστών και οι γιατροί σε αναστολή και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εισαγγελέας γμτ. ΦΩΤΟ

Πλημμυρισμένο από ράντζα» είναι το Αττικό Νοσοκομείο, που εφημερεύει σήμερα, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.«Με ειδοποιούν τώρα γιατροί και νοσηλευτές από την εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου ότι ήδη αναπτύχθηκαν 75 ράντζα», σημειώνει. Και προσθέτει…. χαρακτηριστικά: «Η εφημερία τελειώνει αύριο στις 8 το πρωί. Πόσα ράντζα θα αναπτυχθούν; Γνωρίζουν ότι στο νοσοκομείο εισάγονται σε κάθε εφημερία πάνω σπό 150 ασθενείς»….

 

 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι η εφημερία στον Αττικόν «ξεκίνησε με 30 κενές κλίνες και 11 ράντζα», τονίζοντας ότι είναι «επόμενο να πλημμυρίσει με ράντζα», καθώς γέμισαν αμέσως οι κενές κλίνες.

«Η τραγωδία είναι ότι μετά τα 50 κανονικά ράντζα βάζουν τους ασθενείς σε φορεία μεταφοράς ασθενών, 40 πόντους πλάτος!», υπογραμμίζει ο κ. Γιαννάκος, σημειώνοντας: «Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός από τη σημερινή κινητοποίηση».

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock