Επικαιρότητα

Μπόρις Κλέιμαν: Τη Μ. Πέμπτη απολογείται ο ποδοσφαιριστής – Τι υποστηρίζει

Την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί ο 33χρονος Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κοπέλας από το Βέλγιο σε μπαρ του Κολωνακίου.

Σε βάρος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Κατά πληροφορίες, ο τερματοφύλακας φέρεται να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και κατόπιν της επιτέθηκε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η ανήλικη είπε στους φίλους της, με τους οποίους διασκέδαζε στο πλαίσιο εκδρομής στην Ελλάδα τι συνέβη, και εκείνοι ήρθαν στα χέρια με τον ποδοσφαιριστή και έναν συμπαίκτη του.

Αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο προσήγαγαν τον ποδοσφαιριστή και 8 μαθητές στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος.

Η μαθήτρια αναγνώρισε τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες.

Στην τσέπη του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Ο ποδοσφαιριστής, που είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, αρνείται ότι βίασε ότι απλώς χόρεψε μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο.

O 33χρονος που συνελήφθη και ο συμπαίκτης του τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος.

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή και για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Στην κατοχή ενός από τους Βέλγους μαθητές που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock