ΑθλητικάΕνημέρωση

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ζαλίζουν» τα κέρδη του και τα έπαθλα του Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Australian Open και το πρωί της Κυριακής θα διεκδικήσει στη Μελβούρνη το πρώτο Grand Slam της καριέρα του αντιμετωπίζοντας τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς. Τα έπαθλα του Έλληνα αθλητή μέσα στο 2022 και τα χρήματα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα στην καριέρα του μόνο από έσοδα στα τουρνουά. 

Παράλληλα, θα «παλέψει» και για την άνοδό του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού ήδη με την πρόκρισή του εξασφάλισε το Νο3 στον κόσμο.

Πέρα όμως από την αγωνιστική του ανέλιξη, ο Έλληνας τενίστας έχει ήδη εξασφαλίσει τεράστια οικονομικά οφέλη από τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Αυστραλίας και έβαλε πλώρη για το κορυφαίο χρηματικό έπαθλο του τουρνουά. Έτσι, αφού εξασφάλισε ένα ποσό πάνω από 1 εκατ. ευρώ, την Κυριακή μπορεί να γίνει πλουσιότερος κατά 1.943.076 ευρώ!

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock