ΕνημέρωσηΠολιτική

Υπουργικό κλιμάκιο στη Φλώρινα: Άμεσος στόχος η αρωγή στους σεισμοπαθείς

Τη Φλώρινα που χτυπήθηκε από τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου επισκέφθηκε υπουργικό κλιμάκιο το οποίο δήλωσε στους κατοίκους ότι άμεσος στόχος της κυβέρνησης είναι η αρωγή στους σεισμοπαθείς της περιοχής.

Το υπουργικό κλιμάκιο που πραγματοποίησε επίσκεψη σε σεισμόπληκτα κτίρια και κατοικίες στη Φλώρινα αποτελούσαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Το υπουργικό κλιμάκιο συνομίλησε με τον Δημήτρη Βάσσου, ιδιοκτήτη νεοκλασικής κατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και το οποίο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές στην τοιχοποιία. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το 6ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, ένα από τα παλιά κτιριακά συγκροτήματα που και αυτό έχει υποστεί ζημιές στην τοιχοποιία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock