Τρόπος Ζωής

Φιλ Κόλινς: Η έκπληξη γενεθλίων του Βρετανού θρύλου της ροκ – «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι»

Η Λίλι Κόλινς ευχήθηκε στον πατέρα της Φιλ Κόλινς για τα γενέθλιά του. Ο διάσημος πατέρας της και αγαπημένος μουσικός έγινε 71 χρόνων.

«Χρόνια πολλά μπαμπά. Μπορεί πια να μην χωράω στην αγκαλιά σου ή να μην κάθομαι άνετα στους ώμους σου, αλλά εσύ συνεχίζεις να με αγκαλιάζεις σφιχτά όταν το χρειάζομαι περισσότερο», έγραψε η κόρη του Φιλ Κόλινς, Λίλι Κόλινς, ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία είναι μαζί με τον πατέρα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris» έγραψε στην ανάρτησή της ότι «μπορεί να μην περνάμε τόσο συχνά χρόνο μαζί, αλλά όταν είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, πραγματικά με καταλαβαίνεις. Μπορεί να μην το πιστεύεις πάντα, αλλά σε παρακαλώ πίστεψέ με, όταν λέω, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνων γίνω ή τι μπορεί να φέρει η ζωή, θα σε χρειάζομαι πάντα».

«Είτε όταν σε παρακολουθώ με περηφάνια στη σκηνή, είτε όταν γελάμε στο σπίτι μαζί παίζοντας trivial pursuit, είμαι για πάντα ευγνώμων για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που μοιραζόμαστε. Ειδικά αυτές που αγαπώ πλέον ως ενήλικη. Σ’ ευχαριστώ που με εμπνέεις και υποστηρίζεις τη γυναίκα που είμαι σήμερα. Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πάλι πίσω».

Η Λίλι, 32 ετών, είναι το μοναδικό παιδί του Βρετανού θρύλου της ροκ με τη δεύτερη σύζυγό του, Τζιλ Τάβελμαν. Η ηθοποιός έχει τέσσερα αδέρφια μέσα από άλλες προηγούμενες σχέσεις του πατέρα της.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Φιλ Κόλινς: Η έκπληξη γενεθλίων του Βρετανού θρύλου της ροκ – «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock