Τρόπος Ζωής

Πέθανε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ – Ήταν η κόρη του Έλβις και της Πρισίλα

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, τραγουδίστρια, συνθέτρια και κόρη του θρυλικού τραγουδιστή Έλβις Πρίσλεϊ και της γυναίκας του, Πρισίλα, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη την Πέμπτη (12.1.2023). Παρά το γεγονός ότι οι διασώστες την πήγαν στο νοσοκομείο, φαίνεται πως ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε στο People η μητέρα της Πρισίλα Πρίσλεϊ, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας). «Με βαριά καρδιά, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι η αγαπημένη μου κόρη, Λίζα Μαρί, δεν είναι πια μαζί μας», δήλωσε η πρώην γυναίκα του Έλβις Πρίσλεϊ. Ήταν το μοναδικό παιδί που είχαν μαζί.

«Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και στοργική γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Ζητάμε ιδιωτικότητα καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη βαθιά απώλεια. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές. Αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει κανένα άλλο σχόλιο», πρόσθεσε στο People η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από ΚΑΡΠΑ που της έκαναν οι διασώστες που κλήθηκαν στο σπίτι της. Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο People ότι οι διασώστες κλήθηκαν στο σπίτι της, στην οδό Normandy 5900 του Καλαμπάσας, για μια γυναίκα περίπου 50 ετών, η οποία «δεν έδινε σημεία ζωής».

Όταν έφτασαν, ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ και, αφού διαπίστωσαν ότι η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε «σημάδια ζωής», τη μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο για να λάβει «άμεση ιατρική φροντίδα». Όμως, τελικά, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Ποια ήταν η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί την 1η Φεβρουαρίου 1968, ακριβώς εννέα μήνες μετά τον γάμο του Έλβις Πρίσλεϊ και της Πρισίλα, η Λίζα Μαρί μετακόμισε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 4 ετών με τη μητέρα της, μετά το διαζύγιο των γονιών της το 1973.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε τον Αύγουστο του 1977, κάνοντας την 9χρονη Λίζα Μαρί συνκληρονόμο της περιουσίας του μαζί με τον παππού Βέρνον Πρίσλεϋ και την προγιαγιά Μίνι Μέι Χουντ Πρίσλεϋ. Μετά το θάνατό τους το 1979 και το 1980, έγινε η μοναδική κληρονόμος και κληρονόμησε επίσης την κατοικία του πατέρα της, τη Graceland.

«Πάντα με ξυπνούσε τα μεσάνυχτα για να τραγουδήσουμε», είχε δηλώσει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στο Good Morning America το 2009 για τον πατέρα της, Έλβις Πρίσλεϊ. «Ήταν ένας πολύ συναρπαστικός μπαμπάς».

Είχε παντρευτεί τον Μάικλ Τζάκσον το 1994, τον οποίο είχε γνωρίσει από όταν ήταν 7 ετών, όσο ο «βασιλιάς της ποπ» ήταν μέλος των Jackson Five. Ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια και ήταν ο δεύτερος γάμος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Είχε επίσης ερωτική σχέση με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ ενώ είχε παντρευτεί κρυφά και τον Τζόνι Ραμόν, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Ramones.

Είχε 4 παιδιά, ενώ είχε χάσει τον γιο της Μπέντζαμιν, όταν αυτός αυτοκτόνησε το 2020, λίγο πριν τα 28α γενέθλιά του.

Με πληροφορίες από People / Φωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Πέθανε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ – Ήταν η κόρη του Έλβις και της Πρισίλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

One Comment

  1. Ο/Η bonus di iscrizione binance λέει:
    Το σχόλιό σας αναμένει για έλεγχο. Αυτή είναι μια προεπισκόπηση. Το σχόλιό σας θα γίνει ορατό αφού εγκριθεί.
    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock