ΕνημέρωσηΠολιτική

Χριστούγεννα 2021 – Κικίλιας: Μεγάλη η πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς

«Το μέρισμα των εσόδων του τουρισμού μας, επιστρέφει στη μέση ελληνική οικογένεια». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας παράλληλα ότι «οι ταξιδιώτες εμπιστεύονται την Ελλάδα ως ασφαλή προορισμό».

«Τον περασμένο Οκτώβριο, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις ήταν στο 98,4% του Οκτωβρίου 2019, δηλαδή προ πανδημίας. Οι εισπράξεις για το πρώτο δεκάμηνο του έτους (Ιανουάριο-Οκτώβριο) έφτασαν τα 10,2 δισ. ευρώ, ενώ πηγαίνουμε πολύ καλά και το τελευταίο δίμηνο. Μιλάμε για ανάκαμψη στην πράξη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στους χειμερινούς προορισμούς, ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι «η πληρότητα σε τουριστικές περιοχές είναι αυτές τις μέρες στο 100%, αλλά και στις μη τουριστικές περιοχές πάνω από το 80%. Βλέπω και εσωτερικό τουρισμό στους χειμερινούς προορισμούς μας, που είναι μια στρατηγική στόχευση της Κυβέρνησης», σημείωσε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock