Επικαιρότητα

Ψευτογιατρός- Συγκλονιστική μαρτυρία: «Περίμενε λαός στη σειρά για να τον δει, λες και ήταν Μεσσίας»

Συγκλονιστική μαρτυρία στη δίκη για τη δράση του ψευτογιατρού, από άνδρα που τον εμπιστεύτηκε για τη σύζυγο και την κόρη του, αμφότερες καρκινοπαθείς. 

Με τη συγκλονιστική κατάθεση ενός ακόμη μάρτυρα, του οποίου σύζυγος και κόρη, καρκινοπαθείς και οι δύο, εμπιστεύθηκαν τον «ψευτογιατρό» αποσπώντας τους πάνω από 52.000 ευρώ, συνεχίστηκε σήμερα η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Με παρόντα τον «ψευτογιατρό» στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο μάρτυρας περιέγραψε πως το 2017 μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του επισκέφθηκαν τον κατηγορούμενο σε μοναστήρι στο Πήλιο για την ασθένεια του παιδιού του, ενώ έβγαλε από την τσέπη του και έδειξε στο δικαστήριο δύο μπουκαλάκια από αυτά που τους είχε δώσει ο «ψευτογιατρός», υποσχόμενος πλήρη ίαση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock