888 10 Δωμάτια που Αποδεικνύουν ότι τα Ουδέτερα Χρώματα δεν Είναι Απαραίτητα Βαρετά | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 10 Δωμάτια που Αποδεικνύουν ότι τα Ουδέτερα Χρώματα δεν Είναι Απαραίτητα Βαρετά

10 Δωμάτια που Αποδεικνύουν ότι τα Ουδέτερα Χρώματα δεν Είναι Απαραίτητα Βαρετά

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα ουδέτερα χρώματα είναι ιδιαίτερα βαρετά, τότε ίσως δεν τους έχετε δώσει ακόμα τη σωστή ευκαιρία.

Παρόλο που ένας συνδυασμός λευκών, καφέ και γκρι μπορεί να φαίνεται πολύ απλοϊκός με μια πρώτη ματιά, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποκτήσει ενδιαφέρον. Από την προσθήκη μιας πινελιάς χρώματος μέχρι ιδιαίτερα αξεσουάρ που θα τραβήξουν τα βλέμματα , το σίγουρο είναι ότι τα παρακάτω δωμάτια θα σας αποδείξουν ότι γίνεται. Για να τα δείτε κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Αν είστε λάτρεις του μίνιμαλ έχετε πολλούς τρόπους για να δώσετε στον χώρο σας διακοσμητικό ενδιαφέρον. Αυτή η κρεβατοκάμαρα χρησιμοποιεί το χρυσό και δίνει στον χώρο μια πραγματικά ξεχωριστή διακοσμητική πινελιά.
Κάποιες φορές τα απλά πράγματα αρκούν. Όπως συμβαίνει εδώ, όπου ο μαύρος καναπές και το πολύ κομψό, μαύρο φωτιστικό δημιουργούν ένα καθιστικό που είναι κάθε άλλο παρά βαρετό.
Εννοείται πως μπορείτε να δώσετε ενδιαφέρον ακόμα και στο βρεφικό δωμάτιο. Ένα όμορφο χαλί σαν αυτό και μια γωνιακή πολυθρόνα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Ένας έξυπνος τρόπος για να σπάσετε τη μονοτονία είναι να διατηρήσετε τα ουδέτερα χρώματα, αλλά να εντάξετε στον χώρο διαφορετικά μοτίβα. Αυτό συμβαίνει εδώ, όπου τα μοτίβα στο χαλί, το ριχτάρι και τα διακοσμητικά μαξιλάρια τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους.
Σας αρέσει το κλασσικό, αλλά φοβάστε πως τα ουδέτερα χρώματα θα είναι μονότονα; Σπάστε την ουδετερότητα με ένα απαλό ροζ και θα δείτε τον χώρο να μεταμορφώνεται.
Η διακοσμητική ατμόσφαιρα ενός χώρου δεν δημιουργείται αποκλειστικά από τα χρώματα. Πάρτε για παράδειγμα αυτή την κονσόλα που τα υπέροχα διακοσμητικά και τα πλεκτά καλάθια δημιουργούν μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.
Τα μέταλλα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για να κάνετε τη διακόσμηση να ξεχωρίσει. Παρατηρήστε πόσο αναδεικνύεται αυτός ο χώρος από το χρυσό βάζο που συνδυάζεται με τον χρυσό σκελετό στις πολυθρόνες.
Εκμεταλλευτείτε τις ουδέτερες αποχρώσεις και κάντε τις να λειτουργήσουν ως ένας καμβάς που θα αναδείξει κάποιο έπιπλο σε σκούρο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε οπτικό ενδιαφέρον και βάθος στον χώρο.
Τέλος, αν θέλετε πλήρη ουδετερότητα στα χρώματα ενός χώρου, να μια καλή ιδέα: αφήστε τη θέα του εξωτερικού χώρου να μπει στο εσωτερικό.. Το φυσικό φως και τα χρώματα της φύσης είναι αρκετά για διαμορφώσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..