Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 10+ Ιδέες που θα σας Πείσουν να Μεταμορφώσετε το Δικό σας «Βαρετό» Μπάνιο!

10+ Ιδέες που θα σας Πείσουν να Μεταμορφώσετε το Δικό σας «Βαρετό» Μπάνιο!

Είναι ο χώρος στον οποίο μπαίνουμε με το που ξυπνάμε κάθε πρωί και πριν κοιμηθούμε κάθε βράδυ. Αυτό σημαίνει πως είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος ο οποίος πρέπει να μας εμπνέει, να μας ηρεμεί και να μας φτιάχνει τη διάθεση. 

* Μην ξεχάσετε να πατήσετε τις μπλε λέξεις-προτάσεις στο παρακάτω κείμενο για να δείτε περισσότερα άρθρα που αφορούν τη διακόσμηση του μπάνιου!

Πάνε οι εποχές που δεν σκεφτόμασταν καν να διακοσμήσουμε το μπάνιο μας. Πλέον αυτός ο χώρος θεωρείται σαν όλους τους άλλους και χρειάζεται και αυτός τη δική του διακόσμηση.

Εμείς λέμε σήμερα να επικεντρωθούμε στα λευκά, «βαρετά» μπάνια και στο πώς μπορείτε με μερικές πολύ απλές και καθόλου ακριβές κινήσεις να τα μεταμορφώσετε και να τους δώσετε χαρακτήρα.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί και δείτε και τα 11 μπάνια που σας έχουμε. 

Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα και βάψτε με αυτό μερικές λεπτομέρειες και σημεία του μπάνιου σας. Μια ιδέα είναι να βάψετε μια οριζόντια λωρίδα με αυτό καθώς επίσης και το κάτω μέρος της μπανιέρας και του νιπτήρα.  
Το πράσινο στις πετσέτες και στο χαλάκι είναι αρκετό για να κάνει αυτό το μπάνιο από βαρετό, ενδιαφέρον. 
Το ξύλο συνδυάζεται τέλεια με το λευκό. Στο συγκεκριμένο μπάνιο τα πλακάκια που έχουν προτιμηθεί είναι πολύ της μόδας φέτος (μικρά λευκά τετράγωνα με πιο έντονους χρωματικά αρμούς).
Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να κρατήσετε λευκό το μισό μπάνιο σας (από τη μέση και κάτω) και να βάψετε τον τοίχο από τη μέση και πάνω μαύρο ή και σε κάποιο άλλο χρώμα. 
Το ξύλινο δάπεδο σίγουρα μπορεί να κάνει ένα λευκό μπάνιο να δείξει αμέσως πιο ιδιαίτερο. Παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει -να αλλάξετε το δάπεδο του μπάνιου σας- εμείς σας το δείχνουμε απλά για να πάρετε την ιδέα. 
Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε ταπετσαρία που μοιάζει με τούβλο σε έναν από τους τοίχους του μπάνιου σας. Υπάρχουν στην αγορά αδιάβροχες ταπετσαρίες ιδανικές για το μπάνιο.  
Ένα κίτρινο σκαμπό αρκεί για να μετατρέψει το “βαρετό”, λευκό σας μπάνιο σε κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό το μπάνιο με τις μαύρες βρύσες μας αρέσει πολύ. 
Για να δώσετε χαρακτήρα σε ένα λευκό μπάνιο μπορείτε να προσθέσετε πράσινο στον χώρο σας. Βάλτε γλαστράκια μικρά ή και πιο μεγάλα σε διάφορες γωνιές του μπάνιου σας. Άλλωστε αυτό είναι και πολύ της μόδας φέτος. 
Μια ωραία ιδέα αν έχετε παράθυρο στο μπάνιο σας είναι να βάλετε μια ενδιαφέρουσα floral κουρτίνα σε αυτό. Θα γίνει πολύ πιο ιδιαίτερο αμέσως. 
Για να μεταμορφώσετε ένα απλό, λευκό μπάνιο αρκεί να εντάξετε στη διακόσμησή του μια συρταριέρα άλλου χρώματος. Στο συγκεκριμένο μπάνιο της φωτογραφίας τα συρτάρια που βρίσκονται κάτω από τον νιπτήρα είναι μπλε. Μας αρέσουν πολύ!

Δείτε ακόμα:

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη