888 10 Κανόνες Φενγκ Σούι που Πρέπει να Μπουν σε Όλα τα Σπίτια! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 10 Κανόνες Φενγκ Σούι που Πρέπει να Μπουν σε Όλα τα Σπίτια!

10 Κανόνες Φενγκ Σούι που Πρέπει να Μπουν σε Όλα τα Σπίτια!

Είμαστε σίγουροι πως έχετε μια γεύση του τι σημαίνει «feng shui» αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν το καταλαβαίνετε απόλυτα.

Το φενγκ σούι με λίγα λόγια είναι μια αρχαία Κινέζικη φιλοσοφία η οποία σας λέει πως το σημείο και ο τρόπος που τοποθετείτε τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας επηρεάζει την ενέργεια του σπιτιού.

Και επειδή θέλουμε η ενέργεια μέσα στο σπίτι μας να είναι η καλύτερη δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τους παρακάτω 10 βασικούς κανόνες.

1. Μην κρεμάτε καθρέφτες απέναντι από την εξώπορτα Ο λόγος είναι πως κάθε καλή ενέργεια που μπαίνει μέσα στο σπίτι σας θα αντανακλάται πάλι έξω λόγω του καθρέφτη.

Αποφύγετε να βάλετε καθρέφτη απέναντι ακριβώς από την εξώπορτά σας.

2. Μην κάνετε κρεβατοκάμαρα το δωμάτιο που βρίσκεται πάνω από γκαράζ Τα γκαράζ έχουν γενικά χαοτική ενέργεια. Και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αισθάνεστε κάθε φορά που πάτε να χαλαρώσετε.

3. Φερθείτε στον φούρνο σας σαν να είναι το πιο πολύτοιμο αντίκειμενό σας Οι φούρνοι φέρνουν καλή τύχη και προσελκύουν την αφθονία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τους έχετε πάντα καθαρούς.

4. Μην βάζετε το κρεβάτι σας ακριβώς απέναντι από την πόρτα Εκτός αν θέλετε να σας «χτυπάει» κατακούτελα η ενέργεια ενώ προσπαθείτε να ξεκουραστείτε.

5. Τακτοποιήστε την είσοδο Η ακαταστασία είναι κακό feng shui ειδικά αν υπάρχει στην είσοδο του σπιτιού την οποία βλέπετε με το που μπαίνετε σε αυτό.

6. Έχετε πάντα καθαρό το τραπέζι της κουζίνας Έχετε ένα άλλο τραπέζι για να διαβάζουν τα παιδιά και να κάνουν τα project τους. Το τραπέζι της κουζίνας φροντίζετε να είναι πάντα καθαρό.

7. Απομακρύνετε τα έντονα χρώματα από το παιδικό δωμάτιο Τα έντονα χρώματα είναι ιδανικά για άλλους χώρους του σπιτιού αλλά όχι για το παιδικό δωμάτιο γιατί θα δώσουν παραπάνω ενέργεια σε έναν χώρο όπου πρέπει να επικρατεί η γαλήνη.

8. Φτιάξτε οτιδήποτε έχει σπάσει μέσα στο σπίτι σας Τα σπασμένα ή ραγισμένα αντικείμενα υπονοούν πως κάτι σπασμένο υπάρχει στη ζωή σας ή πρόκειται να σπάσει σύντομα.

9. Κλείνετε τις πόρτες των μπάνιων όταν δεν τα χρησιμοποιείτε Η ενέργεια του μπάνιου δεν είναι ποτέ καλή. Δεν την θέλετε σε όλο το σπίτι σας.

10. Βάφετε το σπίτι σας συχνά Έχετε βρώμικους τοίχους; Φροντίζετε να τους βάφετε συχνά.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Έτσι Πρέπει να Φροντίζετε τα Ξύλινα Πατώματα του Σπιτιού σας

Τέλος στο ταλαιπωρημένο, γδαρμένο ξύλινο πάτωμα. Γιατί όλοι λατρεύουμε το ξύλινο πάτωμα; Μα γιατί είναι …