888 10 Μοναδικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 10 Μοναδικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

10 Μοναδικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών, αλλά και πολλών ενηλίκων και βρίσκονται πλέον μόνο μια ανάσα μακριά. Φυσικά, μαζί με τα Χριστούγεννα έρχονται και νέες αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού και οι πρωταγωνιστές σε αυτή τη διακόσμηση είναι αυτοί που φαντάζεστε: τα φωτάκια.

Είτε κρέμονται σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας, είτε αναβοσβήνουν πάνω στα πλαστικά κλαδιά του δέντρου, το σίγουρο είναι ότι φέρνουν μια ζεστασιά και μια φιλοξενία σε κάθε σπίτι. Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φωτάκια. Για να δείτε 10 μοναδικές ιδέες και να εμπνευστείτε, κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Μια διακοσμητική σκάλα που στέκεται σε κάποιον τοίχο είναι ιδανική για να βάλετε τα φωτάκια σας μαζί με άλλα διακοσμητικά.
Οποιοδήποτε έπιπλο έχει ένα χαμηλό ράφι μπορεί να φιλοξενήσει φωτάκια. Είναι πανέμορφα και θα δημιουργήσουν έναν «επιδαπέδιο» φωτισμό καθώς το πάτωμά σας θα φωτίζεται.
Ένα κουρτινόξυλο πάνω από το κρεβάτι σας είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει πολλά μικρά φωτάκια που θα σας κρατάνε συντροφιά λίγο πριν κοιμηθείτε.
Προμηθευτείτε 4-5 λωρίδες με φωτάκια και κρεμάστε τις κάθετα σε κάποιο παράθυρο. Εσείς θα τα απολαμβάνετε από μέσα και οι γείτονες… απ’ έξω!
Πάρτε 2-3 γυάλινα βάζα και βάλτε μέσα κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Θα δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.
Ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική διακοσμητική ιδέα. Επενδύστε τα κλαδιά του με φωτάκια και θα δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο «σκηνικό».
Οι καθρέπτες είναι πάντα μια πολύ καλή λύση για να αναδείξετε τα φωτάκια σας. Αλλά και το αντίθετο: ο καθρέπτης σας θα αναδειχθεί αφού θα φωτίζεται περιμετρικά!
Μπορείτε πάντα να βάλετε τα φωτάκια σας απευθείας στον τοίχο δημιουργώντας όμορφα σχήματα – όπως αυτό το ιδιαίτερο φεγγάρι της φωτογραφίας!
Βάλτε φωτάκια μαζί με μερικά κλαδιά στα σημεία που τέμνονται οι τοίχοι σας ή και γύρω από την εξώπορτά. Θα φωτίσουν ολόκληρο το σπίτι!

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..