888 10 Πανέμορφα Διαχωριστικά Χώρου για το Διαμέρισμά σας! | Kontasas
Αρχική / TIPS / 10 Πανέμορφα Διαχωριστικά Χώρου για το Διαμέρισμά σας!

10 Πανέμορφα Διαχωριστικά Χώρου για το Διαμέρισμά σας!

Τα διαχωριστικά χώρου είναι μια εύκολη και πρακτική λύση για να διαχωρίσετε τους χώρους σας σε ένα μικρό (ή και μεγαλύτερο) διαμέρισμα ή στούντιο. Σας χαρίζουν ιδιωτικότητα τις στιγμές που το χρειάζεστε και μπορούν να αποτελέσουν ταυτόχρονα εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε 10 πανέμορφα διαχωριστικά που είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο με στυλ και κομψότητα.

Αν το σπίτι σας κινείται σε ανοιχτά χρώματα και το μίνιμαλ είναι στην αισθητική σας, τότε ένα λευκό διαχωριστικό σαν αυτό θα χαρίσει στον χώρο μια πολύ κομψή πινελιά.
Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη αντίθεση χρησιμοποιώντας το ίδιο διαχωριστικό σε ένα έντονο χρώμα που θα βρίσκεται μπροστά από έναν ανοιχτόχρωμο καμβά.
Αν θέλετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, αξιοποιήστε λευκούς σωλήνες διαφορετικού ύψους και τοποθετήστε τους πολύ κοντά τον έναν στον άλλον. Θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά θα τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους για πολύ καιρό.
Στην περίπτωση που θέλετε κάτι διακριτικό που δεν θα τραβάει τα βλέμματα, χρησιμοποιήστε ένα μίνιμαλ διαχωριστικό στο ίδιο ακριβώς χρώμα με τον τοίχο σας.
Στην αγορά θα βρείτε διάτρητα διαχωριστικά χώρου που όχι απλά θα οριοθετήσουν τους χώρους σας, αλλά θα αναβαθμίσουν κατά πολύ και τη διακόσμησή σας!
Σας αρέσει το Παρίσι; Είστε ρομαντικοί; Για μια παριζιάνικη πινελιά στον χώρο σας αναζητήστε ένα διαχωριστικό με μοτίβα που παραπέμπουν σε άλλη εποχή – όπως αυτό!
Για μια δυνατή παρέμβαση μπορείτε να κατασκευάσετε ένα διαχωριστικό με γυψοσανίδα. Στη συνέχεια επενδύστε το με καθρέπτες και θα δείτε τον χώρο σας να διπλασιάζεται σε μέγεθος.
Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι ούτως ή άλλως της μόδας. Ένα διάτρητο διαχωριστικό με γεωμετρικά μοτίβα είναι σίγουρο ότι θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται μοντέρνος και ξεχωριστός.
Τέλος, αν προτιμάτε κάτι από… ανατολή, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προμηθευτείτε ένα διαχωριστικό με ιαπωνικά σχέδια που θα φέρει στον χώρο σας την έθνικ αισθητική.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Εσείς Χρησιμοποιείτε Σωστά το Χαρτί Τουαλέτας;

Μπορεί να μην δίνεις μεγάλη σημασία στο tip αυτό, μπορεί να μην σε έχει απασχολήσει …