888 10 Τρόποι που οι Αυτοκόλλητες Ταινίες και οι Γάντζοι Μπορούν να Οργανώσουν το Μπάνιο σας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 10 Τρόποι που οι Αυτοκόλλητες Ταινίες και οι Γάντζοι Μπορούν να Οργανώσουν το Μπάνιο σας

10 Τρόποι που οι Αυτοκόλλητες Ταινίες και οι Γάντζοι Μπορούν να Οργανώσουν το Μπάνιο σας

Η οργάνωση του μπάνιου είναι ιδιαίτερα σημαντική και επιθυμητή σχεδόν απ’ όλους τους ιδιοκτήτες. Αν αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε, τότε η λύση είναι απλή: χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητες ταινίες και γάντζους!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα οικονομική προσέγγιση που αν έχετε φαντασία μπορείτε να κάνετε… θαύματα. Για να εμπνευστείτε και να πάρετε ιδέες κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

Αν δεν έχετε αρκετό χώρο για τις πετσέτες σας, τότε μερικοί γάντζοι που θα μπουν απευθείας στον τοίχο είναι ιδανικοί για να τις κρεμάσετε.
Ποιος θα το σκεφτόταν ότι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε χώρο για τις οδοντόβουρτσές σας είναι αυτές οι πανέμορφες αυτοκόλλητες θήκες;
Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητη ταινία για να στερεώσετε στο εσωτερικό της πόρτας κάποιου ντουλαπιού 1-2 θήκες όπως αυτές. Βάλτε μέσα αξεσουάρ όπως τη βούρτσα μαλλιών και την οδοντόκρεμα.
Να μια πολύ καλή ιδέα: κολλήστε στην πόρτα λεπτές θήκες και βάλτε μέσα τις μπατονέτες σας!
Μην αφήνετε τα πλαϊνά του εσωτερικού των ντουλαπιών να πάνε χαμένα. Βάζοντας μερικούς αυτοκόλλητους γάντζους μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα που προορίζονται για την καθαριότητα του μπάνιου.
Σας λείπει χώρος για να αποθηκεύσετε την πετσέτα σας; Στερεώστε μερικούς γάντζους στον τοίχο και κρεμάστε πάνω τους μερικά όμορφα πλεκτά καλάθια. Στη συνέχεια κάντε τις πετσέτες «ρολό» και αποθηκεύστε τις μέσα σε αυτά.
Κάποιες αυτοκόλλητες ταινίες προσφέρουν εξαιρετική συγκολλητική δύναμη. Χρησιμοποιήστε τις για να στερεώσετε στον τοίχο γυάλινα βαζάκια μέσα στα οποία θα αποθηκεύσετε τα πινέλα για το μακιγιάζ, μπατονέτες, βαμβάκι, κ.α.
Κολλήστε ένα κουτάκι στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιού όπου θα διατηρείτε τις σακούλες για το καλαθάκι του μπάνιου.
Τέλος, αξιοποιήστε όλο το ύψος του ντουλαπιού όπου αποθηκεύετε τα καθαριστικά σας τοποθετώντας μια μικρή «μπάρα» στο πάνω μέρος. Εκεί μπορείτε να κρεμάσετε πετσέτες, γάντια και άλλα χρήσιμα αντικείμενα που ακόμα δεν έχουν βρει τη θέση τους.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Να τι δεν Χρειάζεται Καθάρισμα στην Κουζίνα σας!

Το να διατηρείτε την κουζίνα σας πάντα καθαρή είναι πολύ δύσκολο. Κάθε μέρα, και μάλιστα …