Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 10 Τρόποι που οι Αυτοκόλλητες Ταινίες και οι Γάντζοι Μπορούν να Οργανώσουν το Μπάνιο σας

10 Τρόποι που οι Αυτοκόλλητες Ταινίες και οι Γάντζοι Μπορούν να Οργανώσουν το Μπάνιο σας

Η οργάνωση του μπάνιου είναι ιδιαίτερα σημαντική και επιθυμητή σχεδόν απ’ όλους τους ιδιοκτήτες. Αν αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε, τότε η λύση είναι απλή: χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητες ταινίες και γάντζους!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα οικονομική προσέγγιση που αν έχετε φαντασία μπορείτε να κάνετε… θαύματα. Για να εμπνευστείτε και να πάρετε ιδέες κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

Αν δεν έχετε αρκετό χώρο για τις πετσέτες σας, τότε μερικοί γάντζοι που θα μπουν απευθείας στον τοίχο είναι ιδανικοί για να τις κρεμάσετε.
Ποιος θα το σκεφτόταν ότι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε χώρο για τις οδοντόβουρτσές σας είναι αυτές οι πανέμορφες αυτοκόλλητες θήκες;
Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητη ταινία για να στερεώσετε στο εσωτερικό της πόρτας κάποιου ντουλαπιού 1-2 θήκες όπως αυτές. Βάλτε μέσα αξεσουάρ όπως τη βούρτσα μαλλιών και την οδοντόκρεμα.
Να μια πολύ καλή ιδέα: κολλήστε στην πόρτα λεπτές θήκες και βάλτε μέσα τις μπατονέτες σας!
Μην αφήνετε τα πλαϊνά του εσωτερικού των ντουλαπιών να πάνε χαμένα. Βάζοντας μερικούς αυτοκόλλητους γάντζους μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα που προορίζονται για την καθαριότητα του μπάνιου.
Σας λείπει χώρος για να αποθηκεύσετε την πετσέτα σας; Στερεώστε μερικούς γάντζους στον τοίχο και κρεμάστε πάνω τους μερικά όμορφα πλεκτά καλάθια. Στη συνέχεια κάντε τις πετσέτες «ρολό» και αποθηκεύστε τις μέσα σε αυτά.
Κάποιες αυτοκόλλητες ταινίες προσφέρουν εξαιρετική συγκολλητική δύναμη. Χρησιμοποιήστε τις για να στερεώσετε στον τοίχο γυάλινα βαζάκια μέσα στα οποία θα αποθηκεύσετε τα πινέλα για το μακιγιάζ, μπατονέτες, βαμβάκι, κ.α.
Κολλήστε ένα κουτάκι στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιού όπου θα διατηρείτε τις σακούλες για το καλαθάκι του μπάνιου.
Τέλος, αξιοποιήστε όλο το ύψος του ντουλαπιού όπου αποθηκεύετε τα καθαριστικά σας τοποθετώντας μια μικρή «μπάρα» στο πάνω μέρος. Εκεί μπορείτε να κρεμάσετε πετσέτες, γάντια και άλλα χρήσιμα αντικείμενα που ακόμα δεν έχουν βρει τη θέση τους.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη