888 12 υπαξιωματικούς ειδικότητας υγειονομικού προσλαμβάνει το Λιμενικό | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / 12 υπαξιωματικούς ειδικότητας υγειονομικού προσλαμβάνει το Λιμενικό

12 υπαξιωματικούς ειδικότητας υγειονομικού προσλαμβάνει το Λιμενικό

Δώδεκα υπαξιωματικούς, ειδικότητας υγειονομικού, θα προσλάβει το Λιμενικό Σώμα μετά από διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, αναμένεται να προσληφθούν εννέα νοσηλευτές, ένας φυσιοθεραπευτής, ένας εργοθεραπευτής και ένας λογοθεραπευτής.

H προκήρυξη του διαγωνισμού έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 31/25-09-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤκαθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος diavgeia.gov.gr από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.
Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο σχετικά άτομο), στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από τις 08:00 έως τις 14:00). Η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών αρχίζει στις 9-10-2017, ημέρα Δευτέρα και τελειώνει στις 3-11-2017, ημέρα Παρασκευή.

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

Θεσσαλονίκη: καθηγήτρια Aγγλικών, διδάσκει Ιστορία αποκαλώντας τον Αλέξανδρο gay και σφαγέα.

Τα παρακάτω αναγκάζομαι να γράψω μετά από έντονες διαμαρτυρίες γονέων. Καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας, διδάσκει Ιστορία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *