ΕνημέρωσηΠολιτική

13ο συνέδριο ΟΝΝΕΔ – Μπρατάκος: Να εφαρμόσουμε πολιτικές που εστιάζουν στο μέλλον

Ο Γενικός Διευθυντής Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, μιλώντας στο 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τόνισε πως «το συνέδριο πρέπει να αποτελέσει ένα βήμα για την ανάδειξη νέων στελεχών, που θα μπορέσουν να εκφράσουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς – αλλά και τις προσδοκίες, τα όνειρα και τα θέλω της νέας γενιάς της Ελλάδας». 

Ο κ. Μπρατάκος, σημείωσε ότι οι νέοι σκέφτονται και ενεργούν διαφορετικά, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες, δεν περιορίζονται από κατεστημένες αντιλήψεις και στερεότυπα, και δεν καταλαβαίνουν από εμπόδια, όταν θέλουν και πρέπει να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

«Οι νέοι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλες τις προηγούμενες γενιές. Είμαστε, λοιπόν, εμείς που οφείλουμε να σας ακούμε. Με προσοχή. Να σας ακούμε, για να διορθώνουμε την πορεία μας. Και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον» είπε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock