Επικαιρότητα

1ο Παγκόσμιο Πανομογενειακό Ιατρικό Συνέδριο: Κέντρο Ευζωίας ιδρύουν ΑΠΘ και ΠΟΥ

«Προσεγγίσαμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον οργανισμό ομπρέλα, ο οποίος υποστηρίζει δράσεις για την ευζωία και η συνεργασία μας θα επισημοποιηθεί με την ίδρυση Κέντρου Ευζωίας. Οι δράσεις του θα έχουν την πιστοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και θα έχουμε τα μέσα για να διαδώσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών για την κοινότητα», τόνισε ο πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, καθηγητής Καρδιοχειρουργικής, Κυριάκος Αναστασιάδης.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξαρτάται πολύ από τη συνεργασία με ερευνητικά κέντρα, στους τομείς των επιστημών υγείας, κυρίως της ιατρικής, τόνισε ο Ζοάο Μπρέντα επικεφαλής του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Αθήνα για την Ποιότητα της Φροντίδας και ειδικός σύμβουλος του περιφερειακού διευθυντή του Οργανισμού, Χανς Κλούγκε. Το Κέντρο Ευζωίας θα είναι μία κοινοπραξία, από την οποία θα υπάρξει αμοιβαίο όφελος, επισήμανε και πρόσθεσε ότι ήδη η συνεργασία των δύο πλευρών είναι εξαιρετική.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock