2ος Διαγωνισμός Καινοτομίας NOYNOY Idea Challenge-Sustainability

Με επιτυχία και υψηλή συμμετοχή διεξήχθη στις 26/01/2021 το Διαδικτυακό Σεμινάριο “Sustainability Webinar” με θέμα τη βιωσιμότητα. Το “Sustainability Webinar” πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Διαγωνισμού Καινοτομίας NOYNOY Idea Challenge Sustainability-Βιωσιμότητα”, μίας πρωτοβουλίας της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY, σε σύμπραξη με το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη συμβουλευτική εταιρεία μεταφοράς τεχνογνωσίας Break-Even Consulting.

Με επίκεντρο το ζήτημα της βιωσιμότητας, ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και τον χώρο της βιομηχανίας, έθεσαν το ζήτημα της σύνδεσης της βιωσιμότητας με τον παραγωγικό ιστό της βιομηχανίας τροφίμων. Ειδικότερα, η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY εκπροσωπήθηκε από τη Διευθύντρια Εφοδιαστικής Αλυσίδας, κα Βέλια Κουβέλη, τον Διευθυντή Ολικής Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, κ. Χρήστο Αποστολόπουλο και τον Διευθυντή Εργοστασίου Πάτρας, κ. Βασίλη Κυριακόπουλο, οι οποίοι ανέδειξαν τη δραστηριότητα της εταιρείας σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο “Sustainability Webinar” συμμετείχαν και καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του μεγαλύτερου Τεχνολογικού Ιδρύματος της χώρας. Συγκεκριμένα, ο κ. Άγγελος Τσακανίκας, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Διαγωνισμού και καθηγητής του ΕΜΠ, απηύθυνε έναν εισαγωγικό χαιρετισμό και παρουσίασε το πλαίσιο του Διαγωνισμού, ενώ η κα Μάγδα Κροκίδα, καθηγήτρια του ΕΜΠ ανέλυσε τη σημασία της βιωσιμότητας στην εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση