888 2 ΈξυπνοιΤρόποι να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας με Ελάχιστα Χρήματα! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 2 ΈξυπνοιΤρόποι να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας με Ελάχιστα Χρήματα!

2 ΈξυπνοιΤρόποι να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας με Ελάχιστα Χρήματα!

Είναι από αυτές τις στιγμές που θέλετε έντονα να κάνετε μια αλλαγή στον προσωπικό σας χώρο αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να την κάνετε.

Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και να σας προτείνουμε τις 2 καλύτερες και σχεδόν ανέξοδες λύσεις.

είναι ένα σημείο του σπιτιού μας αρκετά πολυσύχναστο και εύκολο να αλλαχτεί.

Βάλτε αυτοκόλλητα στα ντουλάπια σας Όταν σκεφτόμαστε κουζίνα το μυαλό μας πάει στα ντουλάπια και είναι και τα μόνο που επιδέχονται τις πιο εύκολες και οικονομικές αλλαγές. Φυσικά και δεν θα σας πούμε να αλλάξετε ριζικά τα ντουλάπια σας, απλά να επέμβετε έξυπνα σε αυτά. Αγοράστε ένα μονόχρωμο αυτοκόλλητο όπως αυτό που ντύνετε εσωτερικά τα ντουλάπια σας. Προτείνουμε να κόψετε το αυτοκόλλητο σε τριγωνικά μοτίβα τα οποία και θα κολλήσετε στην όψη των ντουλαπιών είτε συμμετρικά είτε ασύμμετρα. Το πλεονέκτημα σε αυτή την αλλαγή είναι ότι μπορείτε να τα ξεκολλήσετε οποιαδήποτε στιγμή τα βαρεθείτε. Αν πάλι δεν είστε λάτρεις του μονόχρωμου αυτοκόλλητο μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ή γεωμετρικά μοτίβα. Το κόστος της αλλαγής δεν θα ξεπεράσει το 1 ευρώ.

2 ΈξυπνοιΤρόποι να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας με Ελάχιστα Χρήματα!

Βάλτε τη φαντασία να σας να δουλέψει και δημιουργήστε διάφορα μοτίβα με τα αυτοκόλλητα.

Αλλάξτε τα πόμολα στα ντουλάπια Πως θα σας φαινόταν να αλλάξετε  από τα ντουλάπια σας με νέα που εσείς θα έχετε φτιάξει; Βρείτε στο εμπόριο απλά και οικονομικά πόμολα και για να τους δώσετε την προσωπική σας νότα αλλά και μια δόση πολυτέλειας κολλήστε πάνω τους ημιπολύτιμους λίθους. Αν τοποθετήσετε τα πόμολα με τις «φανταχτερές» πέτρες αμέσως θα δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στην κουζίνα σας. Η κουζίνα θα φαίνεται πλέον πιο ακριβή και στιλάτη. Αυτή η διαδικασία θα σας κοστίσει περίπου 1 ευρώ για κάθε πόμολο.

2 ΈξυπνοιΤρόποι να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας με Ελάχιστα Χρήματα!

Τα νέα πόμολα θα δώσουν στιλ και θα κάνουν την κουζίνα σας πιο επιβλητική.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Να τι δεν Χρειάζεται Καθάρισμα στην Κουζίνα σας!

Το να διατηρείτε την κουζίνα σας πάντα καθαρή είναι πολύ δύσκολο. Κάθε μέρα, και μάλιστα …