25η Μαρτίου: Η «Δημοκρατική» κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέσω της ΕΛΑΣ, αποφασίζει και διατάζει ότι απαγορεύονται συγκεντρώσεις των Ελλήνων πολιτών που έχουν εξαγγελθεί, για λόγους…«δημόσιας ασφάλειας»!


 Η «Δημοκρατική» κυβέρνηση της Ελλάδος κήρυξε απαγορευμένες τις συγκεντρώσεις Ελλήνων πολιτών που έχουν εξαγγελθεί για την 25 η Μαρτίου.  Δεν είδαμε κάποια αντίστοιχη απαγόρευση για συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών ούτε για πορείες αναρχομπαχαλάκηδων που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες…! Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριοι; Δικτατορία έχουμε τελικά; Το ομολογείτε;…

Να σημειώσουμε ότι στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Αθήνας δεν υπάρχει πουθενά ως λόγος απαγόρευσης η προστασία της «Δημόσιας Υγείας», για την οποία υποτίθεται ότι απαγορεύεται να υπάρχει παρουσία κόσμου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Σύνταγμα. 

Η αιτιολόγηση όπως θα δείτε είναι για τη προστασία της «δημόσιας ασφάλειας» και η πρόκληση «σοβαρής διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην οικεία περιοχή». Τι εννοούν ακριβώς διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής της περιοχής όταν επί μήνες η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνικοοικονομικής ζωής της περιοχής είναι σε lockdown…κανείς δεν ξέρει. Έπρεπε να βρουν απλά έναν λόγο για να απαγορεύσουν στους Έλληνες να τιμήσουν την ιστορία του έθνους τους!  

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση των ακόλουθων δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων, που έχουν εξαγγελθεί να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021:

  • πρωινές ώρες στο Πεδίον του Άρεως, κατόπιν καλέσματος από μέλη της «Συνέλευσης ενάντια στην κρατική καταστολή και για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις»
  • την 12:00 ώρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος από τη συλλογικότητα «Ενωμένοι Μακεδόνες»
  • την 12:00 ώρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος κατόπιν καλέσματος μέσω facebook από την ομάδα «Τ.ΟΛ.ΜΑ.» (Τώρα Όλοι Μαζί)
  • την 12:00 ώρα στην Πλατεία Συντάγματος από μέλη της «Συντακτικής Εθνοσυνέλευση του Ελληνικού Λαού»
  • την 12:00 ώρα στο άγαλμα Μακρυγιάννη στην Ακρόπολη από την «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία – Εθνικό Κίνημα Νέων»
  • την 12:30 ώρα στην Πλατεία Κολοκοτρώνη κατόπιν καλέσματος μέσω facebook από την ομάδα «Πατριωτικός Σύνδεσμος»
  • την 13.30 ώρα στη συμβολή των οδών Δ. Αρεοπαγίτου & Μακρή από το «Συντονιστικό Φορέων ‘21»

Οι απαγορεύσεις των ανωτέρω συναθροίσεων αποφασίστηκαν, επειδή από τη διεξαγωγή τους εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην οικεία περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη τον επικείμενο εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην περιοχή των Αθηνών, της στρατιωτικής παρέλασης για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και των προγραμματισμένων επισκέψεων-κινήσεων επισήμων προσκεκλημένων από το εξωτερικό, για να συμμετάσχουν στις εν λόγω εκδηλώσεις.

πηγη


loading…

realhosting
loading...

Απάντηση