888 3 Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τις Κολώνες του Σπιτιού σας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 3 Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τις Κολώνες του Σπιτιού σας

3 Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τις Κολώνες του Σπιτιού σας

Οι κολώνες του σπιτιού, όσο χρήσιμες και πολύτιμες κι αν είναι, μπορούν να σας δυσκολέψουν στη διακόσμηση του σπιτιού. Πολλές φορές δίνουν την εντύπωση ότι περιορίζουν και κόβουν στη μέση τον χώρο του δωματίου, στον οποίο βρίσκονται, ενώ το λευκό τους χρώμα εκπέμπει ψυχρότητα σε σχέση με την ζεστασιά που προέρχεται από τα χρώματα που επικρατούν σε έπιπλα και σε διακοσμητικά στοιχεία.

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις κολώνες του σπιτιού και να τις κάνετε μέρος της συνολικής διακόσμησης. Όσο πιο πολύ τις τονίσετε και τους δώσετε έμφαση, τόσο πιο εντυπωσιακό και εναρμονισμένο αποτέλεσμα θα έχετε στη διακόσμηση σας. Ξεκινήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Σχοινί Προμηθευτείτε καφέ, χοντρό σχοινί από φυσικά υλικά για να τυλίξετε με αυτό την κολώνα σας. Ξεκινήστε να κολλάτε με θερμόκολλα το σχοινί, κάνοντας κυκλικές, περιστροφικές κινήσεις από τη βάση της κολώνας, από κάτω, δηλαδή, προς τα επάνω. Συνεχίστε τη διαδικασία αυτή του τυλίγματος και για να μείνει σταθερό φροντίστε να βάζετε θερμόκολλα ανά 20 εκατοστά.

3 Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τις Κολώνες του Σπιτιού σας

Διακοσμήστε πρωτότυπα την κολώνα σας τυλίγοντάς την με σχοινί.

Διακοσμητικά τούβλα ή πέτρα προτιμήστε το διακοσμητικό τούβλο. Αν στη διακόσμηση του σπιτιού σας επικρατούν έντονα χρώματα επιλέξτε πέτρα σε αποχρώσεις άσπρου και γκρι για να ντύσετε την κολώνα που θέλετε περιμετρικά. Μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας κολλώντας από κάτω προς τα πάνω τα τούβλα ή την με κόλλα πλακιδίων.

3 Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τις Κολώνες του Σπιτιού σας

Δώστε μια αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο σας καλύπτοντας τις κολώνες σας με διακοσμητικά τούβλα ή πέτρες.

Αν συνεχίζετε να θεωρείτε την κολώνα σας εμπόδιο, το οποίο δεν θέλετε να αντικρίζετε, σας έχουμε μια επιπλέον λύση για να την «εξαφανίσετε» εντελώς.

Καθρέφτης Κάντε αόρατη την κολώνα σας ντύνοντας την με καθρέφτες γύρω-γύρω. Από μακριά κανείς δεν θα καταλαβαίνει ότι υπάρχει κολώνα μέσα στον χώρο, μέχρι να πλησιάσει και να δει με έκπληξη την αντανάκλασή του. Παράλληλα,

3 Απίστευτες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τις Κολώνες του Σπιτιού σας

Κρύψτε την κολώνα σας κάνοντας παράλληλα τον χώρο να φαίνεται διπλάσιος.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Tips Αποθήκευσης για Μικρούς Χώρους!

Σε όλα τα σπίτια, μικρά ή μεγάλα, η αποθήκευση είναι ένας από τους συχνότερους… μπελάδες. …