888 3 Μύθοι για το Παρεξηγημένο Φραπεδάκι που Τελικά δεν Ισχύουν | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 3 Μύθοι για το Παρεξηγημένο Φραπεδάκι που Τελικά δεν Ισχύουν

3 Μύθοι για το Παρεξηγημένο Φραπεδάκι που Τελικά δεν Ισχύουν

Η άνοιξη μόλις έκανε ποδαρικό και καθώς ο καιρός φτιάχνει το κλασικό φραπεδάκι αρχίζει να αποκτά ξανά πολλούς φίλους.

Και όμως το καφέ – φραπέ έχει συνδεθεί στο μυαλό πολλών με αρκετές αρνητικές ιδιότητες που σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύονται μύθοι.

Δείτε 3 μύθους για το καφέ – φραπέ που αποδεικνύεται πως δεν ισχύουν και θα καταλάβετε γιατί τελικά το φραπεδάκι είναι μάλλον παρεξηγημένο.

1. Πειράζει το στομάχι 
Επιστημονική έρευνα έρχεται να καταρρίψει τον μύθο πως το φραπεδάκι είναι «βαρύ» για το στομάχι. Η έρευνα έγινε στην Ελλάδα από το  Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έδειξε ότι η κατανάλωση φραπέ δεν συνδέεται με κανένα δυσάρεστο συναίσθημα για το στομάχι ή άλλες ψυχολογικές παραμέτρους. Έτσι, φαίνεται ότι σε υγιή άτομα ο καφές φραπέ δεν προκαλεί δυσάρεστα γαστρεντερικά συμπτώματα.

2. Έχει πολλή  καφεΐνη
Και όμως ο στιγμιαίος καφές έχει λιγότερη  καφεΐνη σε σύγκριση με τον καφέ – φίλτρου. Βέβαια η περιεκτικότητα σε καφεΐνη, διαφέρει μεταξύ των εταιρειών παραγωγής στιγμιαίου καφέ. Όμως αν διαβάσετε τις ετικέτες, μπορείτε να βρείτε στιγμιαίο καφέ με μόλις 27 mg καφεΐνης ανά μερίδα (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού), ενώ άλλα είδη καφέ έχουν τουλάχιστον 95 mg καφεΐνης ανά φλυτζάνι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο του . Γράφει μόνο την ωραία πλευρά των ειδήσεων.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..