Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 3 Συνήθειες που δεν Φαντάζεστε ότι Κιτρινίζουν τα Δόντια σας!

3 Συνήθειες που δεν Φαντάζεστε ότι Κιτρινίζουν τα Δόντια σας!

Δεν είναι ούτε το κάπνισμα ούτε το τσιγάρο!

Μπορεί να μην παραλείπετε το ετήσιο ραντεβού σας στον οδοντίατρο αλλά σίγουρα πολλοί από εσάς θα παρατηρείτε μια διχρωμία στα δόντια σας που δεν σας αρέσει καθόλου.

Μάθετε παρακάτω τι είναι αυτό που κιτρινίζει τα δόντια σας.

Υπάρχουν μερικές συνήθειες οι οποίες δείχνουν φαινομενικά αθώες αλλά κιτρινίζουν τα δόντια σας χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Και μπορεί οι κύριοι υπαίτιοι να είναι ο καφές και το τσιγάρο αλλά υπάρχουν και άλλα 3 πράγματα που μπορεί να σας δημιουργούν το πρόβλημα.

Το στοματικό διάλυμα Η υπερβολική χρήση στοματικού διαλύματος μπορεί να κιτρινίζει τα δόντια σας χωρίς να το καταλαβαίνετε. Μην το παρακάνετε λοιπόν. Μάθετε να το χρησιμοποιείτε με μέτρο.

Χρησιμοποιείτε με μέτρο το στοματιό διάλυμα.

Τα πολύ όξινα φρούτα Φρούτα όπως είναι το πορτοκάλι, το μανταρίνι, το ακτινίδιο, η ντομάτα αλλά και το λεμόνι μπορεί να κιτρινίζουν τα δοντια σας.

Τα όξινα φρούτα σίγουρα δεν κάνουν καλό στα δόντια σας.

Το βούρτσισμα Σε όλα τα πράγματα καλό είναι να έχετε ένα μέτρο. Ακόμα και το υπερβολικό βούρτσισμα των δοντιών σας μπορεί να σας κάνει κακό.

Ούτε το πολύ βούρτσισμα κάνει καλό.

Και οι 3 παραπάνω συνήθειες αδυνατίζουν το σμάλτο των δοντιών σας. Στην ουσία η εξωτερική στρώση του σμάλτου των δοντιών έχει λευκό χρώμα ενώ η από κάτω στρώση είναι κίτρινη. Έτσι όταν τρίβεται πολύ η εξωτερική λευκή στρώση αυτό που μένει είναι το κίτρινο.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη