Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΔΙΑΦΟΡΑ / 4 σεξουαλικά σενάρια που δεν μπορείς να φέρεις εύκολα εις πέρας

4 σεξουαλικά σενάρια που δεν μπορείς να φέρεις εύκολα εις πέρας

Το σεξ και η λίμπιντο είναι δύο στοιχεία με τα οποία συνδέονται οι περισσότερες των απεικονίσεων του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά πράγματα είναι φτιαγμένα σε φαλλική βάση ή έχουν στρογγυλάδα που θυμίζει το γυναικείο στήθος.
Οι άνθρωποι ξεκίνησαν να κατασκευάζουν ορμώμενοι από τις λιβιδινικές τους ενορμήσεις, φυσικά σε υποσυνείδητο επίπεδο. Σήμερα, με την απίστευτη ποσότητα πορνογραφίας που προσφέρεται με ένα κλικ, ο άνθρωπος έχει καταφέρει να εμπλουτίσει την σεξουαλική του ταυτότητα.
Πολλές φορές όμως καταφεύγει σε σενάρια και στάσεις που δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθούν. Αλλά ακόμα κι αν αυτό συμβεί, είναι πιθανό να προκαλέσουν μεσοπρόθεσμα προβλήματα είτε με τραυματισμούς είτε άλλης φύσεως.
Τα 5 σενάρια που ακολουθούν εμπίπτουν σε κάθε κατηγορία
1. Σεξ στο ντους. Ναι, το υγρό στοιχείο αυξάνει την επιθυμία. Ναι, το μυαλό σου είναι κατεκλυσμένο από τέτοιες εικόνες. Όμως υπάρχουν κίνδυνοι. Να μπει σαπούνι σε σημεία που δεν πρέπει και να δημιουργηθούν ερεθισμοί. Μπορεί να γλιστρήσεις στην διάρκεια της διείσδυσης. Το μεγαλύτερο ζόρι βέβαια έρχεται όταν καλείται ο άντρας να κρατήσει τη γυναίκα στα χέρια του. Είτε το ένα πόδι είτε ολόκληρη. Είναι τέτοια η ένταση να την κρατήσει και παράλληλα να μην γλιστράει, που δύσκολα θα αποδώσει σωστά.
2. Στο πάτωμα. Προφανώς όταν είσαι πάνω στην κάψα της στιγμής δεν έχεις διάθεση να σκεφτείς τίποτα άλλο. Ξαπλώνεις με τον/την σύντροφο σου και ξεκινάτε. Στην πορεία καταλαβαίνετε ότι αν συνεχίσετε έτσι, τότε κάποια μέση και πλάτη θα έχουν προβλήματα την επόμενη μέρα.
3. Από πίσω, με τα χέρια της γυναίκας στο πάτωμα. Τα ωραία πράγματα έρχονται δύσκολα και απαιτούν μεγάλο κόπο. Αυτή είναι η γλύκα. Αλλά η συγκεκριμένη στάση δε μπορεί να γίνει για πάνω από ένα λεπτό. Και πολύ γράφουμε. Όσο η γυναίκα είναι σκυμμένη με σκοπό να στηριχθεί στο πάτωμα, το σώμα της έχει πάρει μια λάθος στάση, που μαζί με την πίεση που ασκεί η διείσδυση μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Εκτός κι αν μιλάμε για γυμνάστρια ή αθλήτρια της ενόργανης.
4. Καθιστή και με γυρισμένη πλάτη. Ο άντρας πάνω στο κρεβάτι με τα πόδια σε έκταση, η γυναίκα καθιστή πάνω του και με το κεφάλι στην ίδια φορά με τον άντρα. Πάλι μιλάμε για μια στάση που δεν ενδείκνυται για ελαφρώς ή καθόλου γυμνασμένα πόδια. Γιατί είτε η γυναίκα θα κάθεται με λυγισμένα γόνατα, κάτι που θα προκαλέσει μούδιασμα σε 3 λεπτά, είτε σε στάση καθίσματος που πάλι δεν θα αντέξει πάνω από ένα-ενάμιση λεπτό.
Πηγή: Mensfitness.com
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

Δείτε επίσης

ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ – ΑΝΤΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΚ@ΜΕΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ – Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΣΡ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους αυτό που παρακολουθούμε αυτήν την ώρα στο τουρκοκάναλο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη