888 5 Γαλλίδες Εξηγούν τι Κάνουν και Είναι Πάντα Αδύνατες χωρίς Δίαιτα! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 5 Γαλλίδες Εξηγούν τι Κάνουν και Είναι Πάντα Αδύνατες χωρίς Δίαιτα!

5 Γαλλίδες Εξηγούν τι Κάνουν και Είναι Πάντα Αδύνατες χωρίς Δίαιτα!

Έχουν κάτι το μαγικό οι Γαλλίδες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. Δείχνουν μονίμως σαν να είναι τέλειες και μάλιστα χωρίς καν να προσπαθούν. Πώς τα καταφέρνουν;

Η αλήθεια είναι ότι για να καταλάβει κανείς και να κατανοήσει πώς καταφέρνουν οι Γαλλίδες να τρώνε όλα τα “απαγορευμένα τρόφιμα” και να παραμένουν αδύνατες, πρέπει να μείνει στη Γαλλία.

Δείτε παρακάτω τι κάνουν 5 Γαλλίδες (μοντέλα και γκουρού της ομορφιάς) και διατηρούν την τέλεια σιλουέτα τους χωρίς στερήσεις.

Δεν στερούνται τίποτα Το εξαιρετικό φαγητό και το κρασί είναι σημαντικό κομμάτι της γαλλικής κουλτούρας. Αυτό που κάνουν, όμως, είναι ότι τρώνε μικρές μερίδες από τα πάντα και απολαμβάνουν την κάθε μπουκιά του φαγητού τους. Έτσι δεν νιώθουν ότι θέλουν να φάνε μέχρι σκασμού. “Προσπαθώ να μαγειρεύω κάθε μέρα όταν είμαι στο σπίτι μου στο Παρίσι αλλά όταν θα πάω σε κάποιο εστιατόριο θα φάω λίγο παραπάνω. Δεν πρόκειται να παραγγείλω σαλάτα”, λέει η γαλλίδα Cindy Bruna.

Δεν υπάρχει Γαλλίδα που δεν τρώει τηγανιτές πατάτες. Απλα τις τρώνε με μέτρο.

Έχουν πρόγραμμα Οι Γαλλίδες είναι ειδικές στην οργάνωση και το μέτρο. Η instagramer Jeanne Damas λέει, “Αν πρόκειται να πιω κρασί το απόγευμα αποφεύγω τα φρούτα και τους χυμούς φρούτων μέσα στην ημέρα”. Αυτό σημαίνει πως αν ξέρουν ότι θα φάνε λίγο παραπάνω το βράδυ προσέχουν περισσότερο στη διάρκεια της ημέρας.

Ξεκινάνε τις καλές συνήθειες νωρίς Οι μαμάδες τους είναι αυτές που τις μαθαίνουν να φροντίζουν το σώμα και την επιδερμίδα τους. Μαθαίνουν από μικρές να απολαμβάνουν το φρέσκο εποχιακό φαγητό σε μικρές μερίδες και να πίνουν πολύ νερό.

Περπατάνε συνέχεια Αν, για παράδειγμα, έχουν κάποιο ραντεβού παρκάρουν αρκετά πιο μακριά για να περπατήσουν. Το Παρίσι είναι μια πόλη που μπορεί κανείς να περπατήσει πολύ και οι Γαλλίδες ξέρουν να το εκμεταλλεύονται αυτό.

Οι Γαλλίδες περπατάνε πολύ.

Πίνουν πάρα πολύ νερό Είναι γνωστό αλλά πόσοι από εσάς το κάνετε; Οι Γαλλίδες δεν ξεχνάνε να πίνουν λίτρα νερό και τσάι. Η ηθοποιός Roxane Mesquida λέει, “Πίνω πάρα πολύ πράσινο τσάι κάθε πρωί και πολύ μεταλικό νερό”.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Tips Αποθήκευσης για Μικρούς Χώρους!

Σε όλα τα σπίτια, μικρά ή μεγάλα, η αποθήκευση είναι ένας από τους συχνότερους… μπελάδες. …