888 5 Εύκολοι Τρόποι για να Αναβαθμίσετε τη Χριστουγεννιάτικη Κοτσίδα σας! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 5 Εύκολοι Τρόποι για να Αναβαθμίσετε τη Χριστουγεννιάτικη Κοτσίδα σας!

5 Εύκολοι Τρόποι για να Αναβαθμίσετε τη Χριστουγεννιάτικη Κοτσίδα σας!

Ναι, οι αλογοουρές είναι άψογες για το γυμναστήριο και τις μέρες που δεν είμαστε στα πάνω μας, αλλά όχι μόνο τότε! Ταιριάζουν άψογα και με τα πιο επίσημα outfits μας και τους δίνουν μάλιστα έναν πιο σοβαρό ή παιχνιδιάρικο τόνο!

Ας δούμε μερικούς τρόπους που μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας και να εντυπωσιάσετε στα πάρτυ των Χριστουγέννων και όχι μόνο!

Η messy κοτσίδα: Ταιριάζει ακόμα και με το καλό σας φόρεμα και περισσότερο όταν τα μαλλιά σας δεν είναι φρεσκολουσμένα. Για να την πετύχετε θα χρειαστείνα χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση και να τα πιάσετε σε μια χαμηλή κοτσίδα. Τραβήξτε απαλά μερικές τούφες μπροστά στο μέτωπο και κάντε ελαφριές μπούκλες στο τελείωμα.

Διαβάστε ακόμα:

Η sleek κοτσίδα: Εύκολη και γρήγορη επιλογή. Μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί στη δουλειά μέχρι το πάρτυ του γραφείου. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και πιάστε τα κοτσίδα στο ύψος του αυχένα. Τραβήξτε προσεκτικά μια τούφα και γυρίστε τη γύρω από το λαστιχάκι σας. Ασφαλίστε με ένα τσιμπιδάκι. Φέρτε στην μια πλευρά τα μαλλιά σας για πιο εντυπωσιακό look!

Διαβάστε τη συνέχεια στο καθώς και περισσότερα σχετικά θέματα.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..