888 5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας

5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας

Μπορεί η κουζίνα και να το μπάνιο να κερδίζουν έδαφος όσον αφορά τις ανακαινίσεις, αλλά το καθιστικό είναι ο πρώτος χώρος που επιλέγουν να ανακαινίσουν οι διακοσμητές στο δικό τους σπίτι όταν θέλουν να δώσουν πολυτέλεια και φινέτσα. 

Το καθιστικό είναι φυσικά και ο πρώτος χώρος που βλέπουν οι καλεσμένοι σας και αντανακλά την προσωπική σας αισθητική. Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια μικρή παρέμβαση που θα το ανανεώσει και θα του χαρίσει πολυτέλεια και φινέτσα ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες.

Κρεμάστε μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης Δημιουργήστε ένα σημείο εστίασης στον χώρο κρεμώντας κάποιο έργο τέχνης μεγάλης κλίμακας στους τοίχους του καθιστικού. Η παρέμβαση αυτή θα του χαρίσει κομψότητα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλά. Τέτοιου τύπου έργα τέχνης μπορείτε να βρείτε σε υπαίθριες αγορές και να τα αποκτήσετε στο 1/3 της τιμής σε σχέση με τα εμπορικά καταστήματα.

5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας

Δημιουργήστε ένα σημείο εστίασης στον χώρο κρεμώντας κάποιο έργο τέχνης μεγάλης κλίμακας.

Απλοποιήστε το στυλ Τα καθιστικά που έχουν πολλά αξεσουάρ και πολλά διακοσμητικά αντικείμενα φαίνονται συχνά ακατάστατα και ανοργάνωτα. Για να τους δώσετε πίσω τη φινέτσα απομακρύνετε οποιοδήποτε αντικείμενο δεν έχει για εσάς συναισθηματική αξία και περιοριστείτε στα απολύτως σημαντικά αντικείμενα. Με αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία που θα παραμείνουν θα αναδειχθούν και το καθιστικό σας θα φαίνεται πλέον τακτοποιημένο και κομψό.

5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας

Απομακρύνετε οποιοδήποτε αντικείμενο δεν έχει για εσάς συναισθηματική αξία.

Καμουφλάρετε την τηλεόραση Τίποτα δεν επηρεάζει τόσο αρνητικά έναν χώρο όσο η παρουσία μια μεγάλης τηλεόρασης σε εμφανές σημείο. Αν οι μοντέρνοι καθρέπτες που προορίζονται για την κάλυψη της τηλεόρασης δεν βρίσκονται εντός του budget σας μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε μια μικρή γκαλερί από έργα τέχνης γύρω της. Το πλαίσιο της τηλεόρασης θα αναμειχθεί μαζί τους και η παρουσία της θα είναι πολύ λιγότερο έντονη.

5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας

Το πλαίσιο της τηλεόρασης θα αναμειχθεί με τα έργα τέχνης και η παρουσία της θα είναι πολύ λιγότερο έντονη.

Χρησιμοποιήστε μια ενδιαφέρουσα υφή Δώστε στο καθιστικό σας ιδιαίτερο στυλ χρησιμοποιώντας ενδιαφέρουσες υφές. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει, από boho μέχρι vintage και αντίκες, πλεκτά καλάθια, ιδιαίτερα υλικά για το πάτωμα ή ασυνήθιστα υφάσματα. Τα παραπάνω θα εισάγουν στον χώρο ένα μοναδικό στοιχείο και θα του δώσουν χαρακτήρα και προσωπικότητα.

5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας

Δώστε στο καθιστικό σας ιδιαίτερο στυλ χρησιμοποιώντας ενδιαφέρουσες υφές.

Συμπεριλάβετε ένα κομμάτι με ιστορία Μπορείτε να δώσετε την αίσθηση της «σοφίας» στον χώρο σας τοποθετώντας κάποιο κομμάτι που έχει ιστορία. Οτιδήποτε, από ένα καθρέπτη μέχρι ένα μικρό τραπεζάκι – όσο πιο παλιό τόσο καλύτερα. Θα του χαρίσει προσωπικότητα, φινέτσα και μοναδική κομψότητα που μόνο τα παλιά αντικείμενα έχουν τη δύναμη να χαρίσουν στους χώρους.

5 Ιδέες για να Φέρετε Πολυτέλεια και Φινέτσα στο Καθιστικό σας

Μπορείτε να δώσετε την αίσθηση της «σοφίας» στον χώρο σας τοποθετώντας κάποιο κομμάτι που έχει ιστορία.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..