Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 5 Πράγματα στο Σπίτι σας που δεν σας Κάνουν Χαρούμενους και δεν το Καταλαβαίνετε

5 Πράγματα στο Σπίτι σας που δεν σας Κάνουν Χαρούμενους και δεν το Καταλαβαίνετε

Τα σπίτια μας, συνήθως μας κάνουν χαρούμενους. Ωστόσο κάποιες φορές μπορεί να νιώθουμε άβολα χωρίς να ξέρουμε τι φταίει. Παρατηρήστε πως νιώθετε όταν μπαίνετε στους χώρους του σπιτιού σας. Σας εμπνέουν; Σας κάνουν χαρούμενους; Ή μήπως πιάνετε τον εαυτό σας να νιώθει άβολα ή ακόμα και αδιάφορα;

Αν ισχύει το τελευταίο, ίσως πρέπει να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στο σπίτι σας για να βρείτε την αιτία. Είναι κακή η διακόσμηση ή μήπως είναι απλά ακατάστατο; Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι ο χώρος που ζούμε επηρεάζει τα συναισθήματά μας. Γι αυτό κι εμείς εντοπίσαμε 5 πράγματα που μπορεί να σας στερούν την απόλυτη ευτυχία στο σπίτι σας, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας τα παρουσιάζουμε για να τα εντοπίσετε κι εσείς και να απαλλαγείτε μία για πάντα από αυτά!

Πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά Δεν μιλάμε απλά για μερικά παιχνίδια στο πάτωμα, αλλά για ρούχα, μικροαντικείμενα ή ακόμα και ζωγραφιές. Η μόνιμη ακαταστασία που προκαλούν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πως δεν έχετε έλεγχο και να σας δημιουργεί στρες. Απομακρύνετε όσα περισσότερα μπορείτε (αν δεν το συζητήσετε με τα παιδιά, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το προσέξουν).

Δεν μιλάμε απλά για μερικά παιχνίδια στο πάτωμα, αλλά για ρούχα, μικροαντικείμενα ή ακόμα και ζωγραφιές.

Συλλογές που πλέον δεν σας προσφέρουν ευχαρίστηση Μπορεί όταν τα αγοράσατε να ήσασταν ενθουσιασμένοι, αλλά αυτό ήταν 20 χρόνια πριν. Πετάξτε παλιούς δίσκους, cd ή οποιοδήποτε αντικείμενο με το οποίο δεν συνδέεστε πια συναισθηματικά.

Μπορεί όταν τα αγοράσατε να ήσασταν ενθουσιασμένοι, αλλά αυτό ήταν 20 χρόνια πριν.

Αντικείμενα και υλικά που αφορούν παλιά χόμπι Ίσως κάποτε είχατε την έμπνευση να μάθετε να πλέκετε ή να φτιάχνετε τα δικά σας κοσμήματα και προμηθευτήκατε πολλά υλικά (γιατί ήσασταν σίγουροι ότι θα σας αρέσει!). Σκεφτείτε σοβαρά το γεγονός να τα αποχωριστείτε μια για πάντα.

Ίσως κάποτε είχατε την έμπνευση να μάθετε να πλέκετε.

Έχετε επιλέξει λάθος χρώμα για τους τοίχους του σπιτιού σας Τα χρώματα έχουν σημαντική ψυχολογική επίδραση στη διάθεσή σας. Αν πιάνετε συχνά τον εαυτό σας να μη νιώθει καλά, σκεφτείτε σοβαρά να ανανεώσετε το χρώμα του σπιτιού σας!

Τα χρώματα έχουν σημαντική ψυχολογική επίδραση στη διάθεσή σας.

Διαφημιστικά ή τυχαία αντικείμενα Μπορεί η κούπα ή το ποτήρι που πήρατε δώρο με τη συσκευασία του καφέ να ήταν κάποτε συμπαθητικό, πλέον όμως – ειδικά αν το έχετε πολλά χρόνια – δημιουργεί απλά την αίσθηση της ακαταστασίας. Το ίδιο και η κούπα με την αστεία ατάκα – ήταν κάποτε αστεία, αλλά πλέον απλώς δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα αντικείμενά σας.

Η αστεία κούπα ήταν κάποτε αστεία, αλλά πλέον απλώς δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα αντικείμενά σας.

Μη διστάσετε να απομακρύνετε οτιδήποτε δεν δημιουργεί αρμονία στο σπίτι σας και θα δείτε πως θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα και να απολαμβάνετε πολύ περισσότερο τον προσωπικό σας χώρο!

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη