Υγεία & Διατροφή

50% ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ η τρίτη δόση του εμβολίου που ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ για να γίνει – Απίστευτες παραδοχές από Θεοδωρίδου, vid

Τρέχα Έλληνα εμβολιάσου…

 

Για την πορεία της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού ενημέρωσαν η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, εκτοξεύοντας «ΒΟΜΒΑ»!

Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε η κ. Θεοδωρίδου: “Η αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης σχετικά με τη μείωση των λοιμώξεων είναι της τάξεως του 50% . Είναι ακριβώς το γεγονός που μας έχει απογοητεύσει, ότι δεν μπορεί το εμβόλιο να κτίσει το τείχος και να σταματήσει την μετάδοσηΌμως το 50% είναι κριτήριο, σύμφωνα με τον FDA, χαρακτηρισμού ενός εμβολίου ως αποτελεσματικού”.

Επομένως, η κα Θεοδωρίδου ανέφερε ότι η αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης του εμβολίου είναι της τάξεως του 50% κι αυτό το 50% είναι αρκετό για να θεωρηθεί αποτελεσματικό το εμβόλιο από τον FDA! Το εμβόλιο δηλαδή κατά 50% ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, αλλά το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, με τον FDA να λέει πως είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο 50% αποτελεσματικό

Παρόλα αυτά, κι αφού η συλλογή δεδομένων ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως ανέφερε στην αρχή της ενημέρωσης η κ. Θεοδωρίδου, υποχρεωνόμαστε με πρόστιμα να κάνουμε όλες αυτές τις δόσεις των εμβολίων.

Ki αν δεν κάνει κάποιος, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, και την 3η δόση, θεωρείται ανεμβολίαστος.

Ανέφερε επίσης ότι: «Αυτό που μας έχει απογοητεύσει είναι ότι δεν μπορεί το εμβόλιο να χτίσει το τείχος της ανοσίας και να σταματήσει την μετάδοση. Ενώ το εμβόλιο σύμφωνα με την έρευνα είναι αποτελεσματικό και μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από τον ιό».

Το εμβόλιο της αποτελεσματικότητας του 50 %!!!!

 

Υποπαραλλαγή Όμικρον
Η κ. Θεοδωρίδου ανέφερε ότι η υποπαραλλαγή Όμικρον ίσως είναι πιο μεταδοτική από την μετάλλαξη «Όμικρον» αλλά δεν αυξάνει τις νοσηλείες και τους θανάτους. Σημείωσε επίσης ότι οι επιστήμονες είναι σκεπτικοί για την χορήγηση της 4ης δόσης και ότι το μεγάλο στοίχημα είναι να παραχθούν νέα εμβόλια που θα σταματούν την μετάδοση του ιού.

Προς το παρόν εμβολιαζόμαστε με τα πειραματικά, δηλαδή, μέχρι να κερδηθεί το στοίχημα που έβαλαν οι επιστήμονες.

«Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, αύξηση των δόσεων των αρχικών εμβολίων δεν θα σταματήσει τα νέα στελέχη», υπογράμμισε η κα Θεοδωρίδου.

Συνεπώς εμβολιαζόμαστε κι ας βγαίνουν συνεχώς νέα στελέχη! Τι ακούμε!

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger