6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Η Ελλάδα κόμβος κλινικών μελετών & αξιοποίηση των δεδομένων της Η/Σ


Το θέμα της ενδυνάμωσης των κλινικών μελετών -με την Ελλάδα να διαδραματίζει κομβικό ρόλο στις επενδύσεις- της κλινικής αριστείας, αλλά και της αξιοποίησης των δεδομένων της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης -που αποτελούν ένα πραγματικό χρυσωρυχείο από το 2012- ετέθη με έμφαση, στη διάρκεια συζήτησης για τη συμβολή της φαρμακευτικής καινοτομίας στην οικονομική ανάπτυξη, στο πλαίσιο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο πάνελ του ΣΦΕΕ με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, συμμετείχαν εκτός του Διευθύνοντα Συμβούλου της AbbVie, κ. Πασχάλη Αποστολίδη, ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Biogen, Δρ. Στέλιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Βιανέξ, κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας, και ο Γενικός Διευθυντής της Boehringer Ingelheim Ελλάδος, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, μίλησε για τη συμβολή των κλινικών μελετών στην οικονομική ανάπτυξη και τόνισε τη σημαντική αναπτυξιακή ευκαιρία μετατροπής της Ελλάδας σε παγκόσμιο κόμβο κλινικών μελετών.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση