888 6 Οικονομικές και Εύκολες Βελτιώσεις που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι σας Σήμερα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 6 Οικονομικές και Εύκολες Βελτιώσεις που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι σας Σήμερα

6 Οικονομικές και Εύκολες Βελτιώσεις που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι σας Σήμερα

Πώς θα καταφέρετε να μετατρέψετε φέτος το σπίτι σας στο σπίτι των ονείρων σας; Αυτό είναι ένα ερώτημα που σας απασχολεί πολύ και η αλήθεια είναι πως απασχολεί πάρα πολύ κόσμο.

Δείτε τι αλλαγές και τι βελτιώσεις μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας για να αρχίσετε να το βλέπετε με άλλο μάτι.

Βάψτε την εξώπορτα Μια πολύ ωραία ιδέα για να ανανεώσετε το σπίτι σας απλά είναι να βάψετε την εξώπορτά του. Επιλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει πολύ και βάψτε την εξώπορτα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας.

Βάψτε την εξώπορτα του σπιτιού.

Καθαρίστε και βάψτε Ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας είναι να του κάνετε ένα καλό καθάρισμα και έπειτα να το βάψετε. Ένα καθαρό σπίτι χωρίς πολλά πράγματα στη μέση μπορεί να σας ανανεώσει πλήρως.

Κάντε ένα καλό καθάρισμα και ξεκαθάρισμα στο σπίτι σας.

Αντικαταστήστε τα παλιά και «βαρετά» φωτιστικά σας Τα φωτιστικά δεν χρειάζεται να κοστίζουν πολύ ακριβά για να είναι όμορφα. Μπορείτε πολύ απλά να αντικαταστήσετε τα παλιά σας φωτιστικά με καινούργια και μοντέρνα φωτιστικά τα οποία θα ομορφύνουν πολύ τον χώρο σας. Προσθέστε και νέες πηγές φωτός βάζοντας στον χώρο επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά.

Αντικαταστήστε τα παλιά φωτιστικά σας.

Κάντε μικρές βελτιώσεις σε κουζίνα και μπάνιο Αν η αντικατάσταση των ηλεκτρικών σας συσκευών ή γενικά η ολική ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου είναι δύσκολη υπόθεση οικονομικά τότε μπορείτε απλά να κάνετε μικρές αλλαγές. Αλλάξτε τα πόμολα από τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας ή αλλάξτε και τις μπαταρίες σε κουζίνα και μπάνιο.

Αλλάξτε μπαταρίες σε κουζίνα και μπάνιο.

Αντικαταστήστε τις πρίζες σας Πρόκειται για μια πολύ οικονομική αλλαγή που όμως θα κάνει τον χώρο σας να ανανεωθεί πολύ.

Αντικαταστήστε τις πρίζες σας με καινούργιες.

Αλλάξτε τις κουρτίνες σας Μπορείτε να βρείτε στην αγορά πολύ όμορφες και οικονομικές κουρτίνες οι οποίες θα ανανεώσουν κάθε χώρο σας.

Αλλάξτε τις κουρτινες του σπιτιού.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..