888 7 Λάθη που Κάνετε ως Οικοδεσπότες και δεν τα Γνωρίζετε | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 7 Λάθη που Κάνετε ως Οικοδεσπότες και δεν τα Γνωρίζετε

7 Λάθη που Κάνετε ως Οικοδεσπότες και δεν τα Γνωρίζετε

Όσο και αν προσπαθείτε να είστε οι τέλειοι οικοδεσπότες δεν τα καταφέρνετε πάντα. Ίσως φταίει το γεγονός πως δεν έχετε καταλάβει ποια είναι τα λάθη σας.

Εμείς σας έχουμε 7 λάθη που ίσως κάνετε ως οικοδεσπότες και δεν τα γνωρίζετε.

Περιμένετε από τους καλεσμένους να σερβιριστούν μόνοι τους Μην περιμένετε από τους καλεσμένους σας να ψάξουν το ψυγείο σας ή να ανοίξουν τα ντουλάπια για να βρούνε τα κουλουράκια που έχετε καταχωνιασμένα πίσω-πίσω. Ενημερώστε τους για όλα όσα υπάρχουν στο ψυγείο σας και βοηθήστε τους στο σερβίρισμα σε περίπτωση που δείτε πως ντρέπονται να κινηθούν μέσα στο σπίτι σας.

Δεν λαμβάνετε υπόψη την άνεση των καλεσμένων σας Όταν ετοιμάζετε ένα πάρτι καλό θα ήταν να φτιάξετε τον χώρο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι σας να κινούνται εύκολα μέσα στο χώρο και να μην πέφτουν συνέχεια πάνω σε έπιπλα. Μην καλείτε πολύ κόσμο χωρίς να μεριμνήσετε για την άνεσή τους πρώτα.

Μην αγχώνεστε να έχετε καθίσματα για όλους τους καλεσμένους.

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε καθίσματα για όλους Αν δεν έχετε σκοπό να οργανώσετε ένα dinner party τότε δεν υπάρχει λόγος να έχετε καθίσματα για όλους. Ο περισσότερος κόσμος στα πάρτι είναι όρθιος και οι περισσότεροι κάθονται προς το τέλος όταν ήδη έχουν φύγει αρκετά άτομα.

Μην σερβίρετε φαγητά και ποτά που θέλουν πολύ προετοιμασία την ώρα του πάρτι Όταν οργανώνετε ένα πάρτι καλό είναι να το ευχαριστιέστε και εσείς οι ίδιοι. Αν σπαταλάτε όλο το βράδυ για να φτιάχνετε κοκτέιλ και να σερβίρετε φαγητό, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο. Οι καλεσμένοι σας έχουν έρθει για να σας δουν, οπότε αν δεν σας βλέπουν (επειδή είστε χωμένοι πίσω από το μπαρ ή στην κουζίνα) δεν πρόκειται να ευχαριστηθούν το πάρτι σας.

Φτιάξτε έναν μπουφέ για να σερβιριστεί ο κόσμος μόνος του.

Κάντε πλάνο για τη μουσική που θα έχετε Ένα κλασικό λάθος που γίνεται σε πολλά πάρτι είναι πως δεν οργανώνεται σωστά το κομμάτι της μουσικής. Σκεφτείτε από πριν τι μουσική θα παίζει όταν καταφτάσουν οι καλεσμένοι σας αλλά και αργότερα όταν ανάψει το κέφι.

Δε ρυθμίζετε σωστά τη θερμοκρασία του σπιτιού Δεν υπάρχει πιο αποτυχημένο πάρτι από αυτό που οι καλεσμένοι κρυώνουν. Όταν κάποιος κρυώνει δεν μπορεί να ευχαριστηθεί ούτε το καλό φαγητό ούτε την όμορφη φιλοξενία. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του σπιτιού ώστε οι καλεσμένοι σας να νιώθουν όμορφα και άνετα.

Συστήστε όλους τους καλεσμένους μεταξύ τους για να νιώθουν όλοι πιο άνετα.

Συστήστε τους καλεσμένους σας Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας να συστηθούν μόνοι τους. Κάντε τις απαραίτητες συστάσεις λέγοντας και μερικά ωραία λόγια για κάθε καλεσμένο.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..