888 7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι! | Kontasas
Αρχική / TIPS / 7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν ιδιαίτερα καλή σχέση με το στυλ και αυτό φαίνεται παντού: από τα ρούχα που φοράνε μέχρι το εσωτερικό των σπιτιών τους. Είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε chic.

Εμείς οι υπόλοιποι που προβληματιζόμαστε για το πώς θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας δεν έχουμε παρά να τους παρατηρήσουμε και να «δανειστούμε» τις ιδέες τους. Δείτε παρακάτω 7 πράγματα που όλοι οι chic άνθρωποι έχουν στο σπίτι τους.

Ένα σημείο εστίασης γεμάτο αυτοπεποίθηση Ένα και μοναδικό σημείο που έχει κάτι το ιδιαίτερο μπορεί να τραβήξει αυτόματα όλα τα βλέμματα πάνω του. Μπορεί να είναι κάποια αρχιτεκτονική λεπτομέρεια, υφάσματα που κρέμονται στον τοίχο, μια γκαλερί με έργα τέχνης ή ένας τοίχος με ιδιαίτερο χρώμα.

7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

Ένα και μοναδικό σημείο που έχει κάτι το ιδιαίτερο μπορεί να τραβήξει αυτόματα όλα τα βλέμματα πάνω του

Οργανικές λεπτομέρειες Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας να ξεχωρίσει από το να εισάγεται κάτι «ζωντανό» στο εσωτερικό του. Τα οργανικά στοιχεία όπως τα φυτά και το ξύλο θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα chic περιβάλλον. Δοκιμάστε κάποιο μεγάλο φυτό, στεφάνια, κλαδιά, χαλιά από οργανικά υλικά και υφάσματα.

7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

Τα οργανικά στοιχεία όπως τα φυτά και το ξύλο θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα chic περιβάλλον.

Υφές Ο αφανής ήρωας των περισσοτέρων δωματίων είναι οι υφές. Η όψη και η αίσθησή τους χαρίζουν στους χώρους οπτικό ενδιαφέρον και βάθος. Αν δεν εισάγετε υφές στον χώρο σας υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να φαίνεται υπερβολικά ψυχρός. Δοκιμάστε ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια και αντικείμενα και φυσικά χαλιά.

7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

Ο αφανής ήρωας των περισσοτέρων δωματίων είναι οι υφές.

Προσωπικά αντικείμενα Ένα σπίτι χωρίς τα αντικείμενα που αγαπάτε και σας φέρνουν αναμνήσεις και εμπειρίες δεν έχει προσωπικότητα. Βάλτε στο σπίτι σας κάτι προσωπικό όπως φωτογραφίες από τα ταξίδια σας, αναμνηστικά, χειροποίητα αντικείμενα και δώρα που έχετε λάβει από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

Βάλτε στο σπίτι σας κάτι προσωπικό.

Κάποιο κλασσικό στοιχείο Τα κλασσικά στοιχεία έχουν παραμείνει στη διακόσμηση για κάποιο λόγο και όλοι οι chic άνθρωποι φροντίζουν να έχουν έστω ένα κλασσικό στοιχείο στο σπίτι τους. Δοκιμάστε καναπέδες Chesterfield, χαλιά Beni Ourain, subway πλακάκια και πολυθρόνες Safari.

7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

Τα κλασσικά στοιχεία έχουν παραμείνει στη διακόσμηση για κάποιο λόγο.

Εκπλήξεις Η τελειότητα δεν είναι καλό πράγμα στη διακόσμηση. Αντί γι αυτό, προσθέστε μερικές «εκπλήξεις» στον χώρο, πράγματα που δεν περιμένει κανείς να δει, κάτι που είναι περίεργο. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας ενδιαφέρων. Μπορείτε να βάλετε αταίριαστα μεταξύ τους έπιπλα, χιουμοριστικά έργα τέχνης, ένα ασύμμετρο τραπέζι ή κάποιο πολύ ιδιαίτερο ύφασμα.

7 Πράγματα που Έχουν στο Σπίτι τους Όλοι οι Chic Άνθρωποι!

Προσθέστε μερικές «εκπλήξεις» στον χώρο, πράγματα που δεν περιμένει κανείς να δει, κάτι που είναι περίεργο.

Κενούς χώρους Οι chic άνθρωποι γνωρίζουν καλά τη δύναμη των άδειων χώρων και αντιστέκονται στην παρόρμηση να γεμίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού με κάποιο διακοσμητικό στοιχείο. Ακολουθήστε αυτή την τακτική, αφήστε τους χώρους να αναπνεύσουν και θα δείτε πως όχι απλά δεν θα είναι βαρετοί, αλλά θα αναδειχθούν και με το παραπάνω.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

5 Κλασικά Βιβλία που Διαβάζονται Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Σας πιάνει καμιά φορά να διαβάσετε κάποιο κλασικό βιβλίο λογοτεχνίας και μετά σκέφτεστε ότι θα …