888 8 Ακριβά Πράγματα που θα τα Βρείτε Πολύ Φθηνότερα τον Ιανουάριο | Kontasas
Αρχική / TIPS / 8 Ακριβά Πράγματα που θα τα Βρείτε Πολύ Φθηνότερα τον Ιανουάριο

8 Ακριβά Πράγματα που θα τα Βρείτε Πολύ Φθηνότερα τον Ιανουάριο

Οι γιορτές πέρασαν και σίγουρα ξοδέψατε τα χρήματα του Δεκεμβρίου για να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πιθανότερο είναι πως οι αγορές που κάνατε αφορούσαν κυρίως τους άλλους και ίσως αφήσατε τον εαυτό σας λίγο πίσω. Ο Ιανουάριος, όμως, είναι ο μήνας των εκπτώσεων και ίσως ήρθε η ώρα να αγοράσετε κάποια πράγματα που αφορούν εσάς.

Ο  Ιανουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για αγορές. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πράγματα με πραγματικά γενναιόδωρες εκπτώσεις. Κάποια από αυτά μπορεί να έχουν έκπτωση έως και 50%! Ιδιαίτερα αν σκεφτόσασταν να αγοράσετε κάτι που είναι ακριβό, αυτή είναι η ευκαιρία σας.

Για να μην χαθείτε, εμείς φτιάξαμε μια λίστα με ακριβά πράγματα, τα οποία έχουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις μέσα στον Ιανουάριο. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε ποια είναι αυτά!

Χαλιά και μοκέτες. Οι περισσότεροι άνθρωποι τα αγοράζουν πριν τις γιορτές. Μετά τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση, ενώ ταυτόχρονα οι έμποροι πρέπει να κάνουν απογραφή των προϊόντων τους.
Ποδήλατα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν τον Ιανουάριο τον λιγότερο πιθανό μήνα να θελήσει κάποιος να αγοράσει ποδήλατο. Επίσης, τα νέα μοντέλα έρχονται τον Φεβρουάριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιανουάριος είναι ο καλύτερος μήνας για αγορά ποδηλάτου.
Καναπέδες Οι καναπέδες μπορεί να πέσουν από 40 έως και 60%! Τα νέα έπιπλα έρχονται τον Φεβρουάριο και οι έμποροι θέλουν να κάνουν χώρο.
Κοσμήματα. Τον Ιανουάριο τα μαγαζιά ξεκινούν να διαφημίζουν κοσμήματα που προορίζονται για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν προλάβετε την πρώτη περίοδο θα τα βρείτε τα πάντα, από δαχτυλίδια αρραβώνων μέχρι βραχιόλια σε πολύ καλές τιμές.
Παπλωματοθήκες. Ο Ιανουάριος θεωρείται «αργός» μήνας. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται πολύ λιγότερες αγορές από αυτές που έγιναν τον Δεκέμβριο. Όλα τα υφάσματα που αφορούν το κρεβάτι και το μπάνιο θα τα βρείτε σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις.
Ημερολόγια. Είναι αστείο, αλλά μόλις μπει ο Ιανουάριος τα ημερολόγια που αφορούν το νέο έτος σταματάνε να είναι δημοφιλή. Μπορείτε να τα βρείτε μέχρι και 75% χαμηλότερα στην τιμή.
Παλτό. Με τον νέο χρόνο, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην άνοιξη. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότεροι περιμένουν πως η θερμοκρασία θα ανέβει και δεν αγοράζουν παλτό. Οι τιμές πέφτουν πολύ αφενός γιατί οι περισσότεροι δεν τα αγοράζουν και αφετέρου γιατί οι έμποροι θέλουν να κάνουν χώρο για την καινούρια κολεξιόν!

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Με Αυτόν τον Τρόπο θα Φτιάξετε τις πιο Υγιεινές Τηγανητές Πατάτες

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και δεν θα τα κάνεις… πατάτα. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: …