888 8 Κουζίνες που θα σας Πείσουν να Βάλετε Αυτό το Trend στην Δική σας Κουζίνα! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 8 Κουζίνες που θα σας Πείσουν να Βάλετε Αυτό το Trend στην Δική σας Κουζίνα!

8 Κουζίνες που θα σας Πείσουν να Βάλετε Αυτό το Trend στην Δική σας Κουζίνα!

Ναι, μπορεί να πρέπει να διατηρείτε την κουζίνα σας πεντακάθαρη και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που μπορεί να μην θέλετε να βάλετε αυτό το trend στο δικό σας σπιτικό.

Από την άλλη, όμως, οι κουζίνες που ακολουθούν θα σας πείσουν πως μια κουζίνα μπορεί όντως να ανανεωθεί και να μεταμορφωθεί κάνοντας αυτήν την μικρή αλλαγή… να βάλει ανοιχτά ράφια.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε τις κουζίνες μια-μια.

Αν σας φρικάρει η ιδέα τω ανοιχτών ραφιών τότε μπορείτε να τα βάλετε μόνο στα μισά ντουλάπια σας. Έτσι θα πειραματιστείτε κιόλας για να αποφασίσετε αν θα ανοίξετε και τα υπόλοιπα ντουλάπια σας ή όχι.
Το βασικό είναι να έχετε σε τάξη τα ανοιχτά σας ράφια αλλά και να τοποθετήσετε σε αυτά τα πιο όμορφα πιατικά σας.
Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να ανοίξετε τα μισά σας ντουλάπια ή να βάλετε ράφια κάτω από τα ντουλάπια σας αν αυτά βρίσκονται αρκετά ψηλά ώστε κάτι τέτοιο να είναι εφικτό.
Η συγκεκριμένη κουζίνα θυμίζει κουζίνα μάγειρα σε τηλεοπτική εκπομπή. Μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε και εσείς κάτι τέτοιο βάζοντας στα ανοιχτά σας ράφια ακόμα και πρώτες ύλες για τα μαγειρέματά σας.
Για να κάνετε πιο όμορφα τα ανοιχτά σας ράφια μπορείτε να βάψετε τον τοίχο πίσω από αυτά σε ένα όμορφο, ιδιαίτερο χρώμα.
Μια κουζίνα με ανοιχτά ράφια δείχνει πιο φωτεινή αλλά και πιο μεγάλη. Μεγαλώστε την μικρή σας κουζίνα κάνοντας αυτήν την ουσιαστική αλλαγή.
Αντί για ράφια μπορείτε απλά να βγάλετε τις πόρτες από τα ντουλάπια σας. Τα μεταλλικά ντουλάπια είναι μια πολύ ωραία ιδέα.

Πηγή φωτογραφιών:

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..