Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 8 «Παιχνίδια του Μυαλού» για να Χάσετε Γρήγορα Κιλά

8 «Παιχνίδια του Μυαλού» για να Χάσετε Γρήγορα Κιλά

1. Βρες τη σωστή στιγμή.
Αν έχεις έγνοιες και σκοτούρες στο κεφάλι, ανάβαλέ το για λίγο μετά. Μην πιέζεσαι να κάνει δίαιτα, δεν θα λειτουργήσει.

2. Ακολούθησε την ιδανική για σένα δίαιτα.
Αυτή που έκανε η φίλη σου και τα έχασε ήταν ιδανική για εκείνη. Εκτός κι αν έχετε ακριβώς τα ίδια δεδομένα ζωής. Μπορεί εσύ όμως να χρειάζεσαι διατροφολόγο και εκείνη όχι…

Διαβάστε ακόμα:

3. Σκέψου θετικά.
Πώς θα είσαι όταν αδυνατίσεις; Ποια ρούχα θα φοράς; Πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σου; Κλισέ η θετική σκέψη, κι όμως βοηθάει.

4. Εντόπισε το γιατί θέλεις να αδυνατίσεις.
Βρες τον ακριβή λόγο, βάλε στόχο και θα τα καταφέρεις.

5. Μην πας για τα πολλά…
Και τελικά χάσεις λίγα! Βάζε μικρούς, βραχυπρόθεσμους στόχους και επιβράβευε τον εαυτό σου για τις μικρές νίκες του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο καθώς και περισσότερα σχετικά θέματα.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη