888 9 Εναλλακτικοί και Σίγουροι Τρόποι για να Πιείτε Νερό | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 9 Εναλλακτικοί και Σίγουροι Τρόποι για να Πιείτε Νερό

9 Εναλλακτικοί και Σίγουροι Τρόποι για να Πιείτε Νερό

Η ενυδάτωση του σώματός μας είναι απαραίτητη. Συνιστάται να καταναλώνουμε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ήμερα και τροφές υψηλές σε φυτικές ίνες, (όπως τα φρούτα και τα λαχανικά) άρα τι πιο απλό από το να συνδυαστούν αυτά τα δύο σ’ ένα απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα;

Δείτε πιο κάτω 9 συναρπαστικούς συνδυασμούς νερού με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και βότανα για να αντικαταστήσετε τα συνηθισμένα ζαχαρούχα ποτά, το κλισέ παγωμένο τσάι, τα αναψυκτικά και τις λεμονάδες.

Φράουλα- αγγούρι – νερό

Ακούγεται σαν την αρχή ενός καλοκαιρινού κοκτέιλ αλλά αυτός ο αναζωογονητικός συνδυασμός δεν χρειάζεται αλκοολούχο ποτό για να ικανοποιήσει.

9 Εναλλακτικοί και Σίγουροι Τρόποι για να Πιείτε Νερό

Το τομάτο-βασιλικό νερό

Ο απλός συνδυασμός  νερού με κύβους τομάτας και βασιλικού φέρνει τη γεύση μιας σαλάτας Caprese στο ποτήρι σας.
9 Εναλλακτικοί και Σίγουροι Τρόποι για να Πιείτε Νερό

Διαβάστε τη συνέχεια στο του . Γράφει μόνο την ωραία πλευρά των ειδήσεων.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

5 Ενδιαφέροντα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Φλούδα από Ένα Λεμόνι

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί τι μπορείτε να κάνετε με τη φλούδα από ένα λεμόνι; Εμείς σας έχουμε 5 ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πράγματα που θα βάλουν τη ζωή σας σε τάξη. Το αγαπημένο μας λεμόνι που είναι και μυρωδάτο αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος σύμμαχο στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Καθαριστική δύναμη Οι φλούδες από τα διάφορα εσπεριδοειδή και κυρίως από το λεμόνι έχουν ισχυρή καθαριστική δύναμη. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα μοναδικό καθαριστικό που να έχει ως βάση τις φλούδες του λεμονιού δεν έχετε παρά να εμποτίσετε μερικές φλούδες με λευκό ξίδι για 1 εβδομάδα. Στη συνέχεια και αφού οι φλούδες είναι εμποτισμένες με το ξίδι προσθέστε ίση ποσότητα νερού και έχετε ένα για το πάτωμα και όλες τις επιφάνειες. Η ισχυρή καθαριστική δράση του φλοιού του λεμονιού μπορεί να βρει εφαρμογή σε διάφορα σημεία του νοικοκυριού. Αρωματικό χώρου Τοποθετείστε τις φλούδες του λεμονιού σε μια κατσαρόλα και αφήστε τις να σιγοβράσουν. Τα φυ..