888 9 Πατώματα Κουζίνας που Τραβάνε τα Βλέμματα Πάνω τους! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 9 Πατώματα Κουζίνας που Τραβάνε τα Βλέμματα Πάνω τους!

9 Πατώματα Κουζίνας που Τραβάνε τα Βλέμματα Πάνω τους!

Ίσως το πάτωμα δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν σχεδιάζετε τη νέα σας κουζίνα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει την διαφορά.

Κάποια πατώματα είναι τόσο εντυπωσιακά που δεν αφήνουν το περιθώριο στο βλέμμα να κοιτάξει αλλού. Παρακάτω θα βρείτε 9 από τα πιο όμορφα πατώματα κουζίνας στον κόσμο που θα σας πείσουν πως το πάτωμα της κουζίνα σας είναι μια πολύ καλή επένδυση.

Βαμμένα σχέδια Τα βαμμένα πατώματα ίσως κάποιες φορές δίνουν την αίσθηση ότι είναι πιο «πολύτιμα» απ’ όσο θα θέλατε. Διατηρούν, ωστόσο, το προνόμιο την μοναδικής υφής και μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά πολλά σχέδια.

Τα βαμμένα πατώματα έχουν μοναδική υφή.

Εξάγωνα Τα εξάγωνα δίνουν πολύ ιδιαίτερο στυλ στα πατώματα και μπορούν να χαρίσουν τη δραματικότητα που λείπει σε κάποιες από τις μοντέρνες κουζίνες. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλή σε ιστορικά σπίτια των περασμένων αιώνων.

Τα εξάγωνα μπορούν να χαρίσουν τη δραματικότητα που λείπει από μια μοντέρνα κουζίνα

Ξύλινα chevron Το chevron αναφέρεται στον τρόπο που είναι τοποθετημένο το παρκέ. Το μοτίβο αυτό έχει τη δύναμη να μετατρέψει κάθε πάτωμα σε ένα πραγματικό κομψοτέχνημα και είναι ιδανικό για τα μίνιμαλ σπίτια που όμως θέλουν μια πινελιά που να έρχεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Το chevron αναφέρεται στον τρόπο που είναι τοποθετημένο το παρκέ.

Ανοιχτό παρκέ Το ανοιχτό παρκέ έχει κάτι που κάνει τους χώρους να φαίνονται πολύ ιδιαίτεροι, καθαροί, εκλεπτυσμένοι και ζεστοί. Μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερα… σουηδική ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας.

Το ανοιχτό παρκέ έχει κάτι που κάνει τους χώρους να φαίνονται πολύ ιδιαίτεροι.

Μεγάλες μαρμάρινες πλάκες Λίγα υλικά έχουν την πολυτέλεια που έχει το μάρμαρο. Για να δημιουργήσετε ένα πολύ πρωτότυπο εφέ χρησιμοποιήστε πολύ μεγάλα κομμάτια στο πάτωμα της κουζίνας σας. Θα μας θυμηθείτε.

Λίγα υλικά έχουν την πολυτέλεια που έχει το μάρμαρο.

Τσιμεντένια πλακάκια με γεωμετρικά σχέδια Η υφή του τσιμέντου – αν και ακούγεται κρύο στο πρώτο άκουσμα – έχει τη δύναμη να ζεσταίνει τους χώρους. Βάλτε το στην κουζίνα σας και θα δείτε πως αυτόματα ο χώρος θα γίνει πολύ φιλόξενος.

Το τσιμέντο έχει τη δύναμη να ζεσταίνει τους χώρους.

Μοτίβο ψαροκόκκαλο Είναι ψαροκόκκαλο και όχι chevron! Αναλυτικά μπορείτε να δείτε . Πάντως όπως και να το ονομάσετε δεν μπορείτε να αρνηθείτε πως είναι από τα ομορφότερα πατώματα.

Το ψαροκόκκαλο είναι από τα πιο όμορφα μοτίβα.

Τεχνική patchwork Κάτι έχει αυτή η τεχνική και μας αρέσει πολύ. Πρόκειται ουσιαστικά για πλακάκια σε περίεργα σχήματα τα οποία συνδυάζουν πάνω από ένα μοτίβα. Είναι από τις τεχνικές που εγγυώνται ότι από το πάτωμα της κουζίνας σας δεν θα λείπει η πρωτοτυπία.

Κάτι έχει αυτή η τεχνική και μας αρέσει πολύ.

Γεωμετρικά πλακάκια Τα γεωμετρικά πλακάκια παρόλο που είναι στις «ασφαλείς» επιλογές δεν τους λείπει η κομψότητα και η καλαισθησία. Έχουν τη δύναμη να κάνουν ένα πάτωμα να φαίνεται ζωντανό και πολύ μοντέρνο άρα δοκιμάστε τα άφοβα.

Τα γεωμετρικά πλακάκια έιναι κομψά και καλαίσθητα.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..