Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / 9 Σαλόνια που Έχουν Υιοθετήσει τη Μίνιμαλ Σκανδιναβική Διακόσμηση!

9 Σαλόνια που Έχουν Υιοθετήσει τη Μίνιμαλ Σκανδιναβική Διακόσμηση!

Είναι μεγάλη τάση φέτος και μάλλον δεν θα φύγει ούτε τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που όλοι μας θέλουμε από το σπίτι μας τον χειμώνα είναι να δείχνει ζεστό αλλά να είναι και ζεστό. Εννιά σκανδιναβικά σαλόνια μας δίνουν όμορφες ιδέες για το πώς μπορείτε να βάλετε τη Σκανδιναβία στον χώρο σας και να τον κάνετε να δίχνει πολύ πιο ocsy.

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε τα σαλόνια.

Τα ξύλα δίπλα στο τζάκι και το μεγάλο φυτό στη γωνία φέρνουν το έξω μέσα που είναι μεγάλη τάση φέτος.
Η γούνα κυριαρχεί σε αυτό το σαλόνι. Το ότι ο καναπές δεν ακουμπάει στον τοίχο κάνει τον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος.
Σε αυτό το σαλόνι έχει δωθεί έμφαση στα κεριά και τις διαφορετικές πηγές φωτισμού. Μας αρέσει πολύ καθώς εκπέμπει ένα μυστήριο.
Το τζάκι η αλήθεια είναι πως δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση σε έναν χώρο. Και αυτό το σαλόνι μας αρέσει πολύ.
Συνδυάστε μαξιλαράκια σε διάφορες υφές και χρώματα και κεριά και δημιουργήστε ένα μοναδικό cosy σκηνικό.
Τα διαφορετικά patterns δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική σε έναν χώρο. Ο συνδυασμός με τα μεγάλα φυτά είναι μοναδικός και το αποτέλεσμα στη διακόσμηση πολύ cosy.
To σκούρο πράσινο της βιβλιοθήκης κάνει τον χώρο να δείχνει πιο ζεστός και οικείος.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη