ΕνημέρωσηΠολιτική

Αλκιβιάδης Στεφανής για Τουρκία: Φόβος και ανησυχία δεν υπάρχει, ξέρουμε τι κάνουμε

Μήνυμα ψυχραιμίας και αποφασιστικότητας εκπέμπει έναντι των τουρκικών προκλήσεων ο πρώην υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Επισημαίνει ότι δεν υπάρχει φόβος ή ανησυχία, καθώς «ξέρουμε τι κάνουμε», ενώ υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να αντιπαρατεθεί στη στρατηγική της Τουρκίας.

Ο πρώην υφυπουργός Άμυνας και στρατηγός εν αποστρατεία μίλησε για την ακραία ρητορική της Άγκυρας και την ετοιμότητα της Ελλάδας στην ΕΡΤ:

«Μια χώρα η οποία είναι σοβαρή, με σοβαρούς θεσμούς, σοβαρή διαδικασία λήψης απόφασης, σοβαρή ανάλυση των καταστάσεων και δημιουργία επιλογών, δεν φοβάται, ούτε ανησυχεί. Κι αυτό γιατί εξετάζεις όλα τα δεδομένα, βρίσκεις για κάθε δράση σου αντίδραση και έχεις επιλογές για ότι συμβαίνει. Φοβάται εκείνος που δεν ξέρει, που δεν είναι εκπαιδευμένος, αυτός που δεν έχει επιλογές, διαδικασίες, θεσμούς και συμμαχίες και δεν έχει πείσει το περιβάλλον του για το τί συμβαίνει. Άρα φόβος και ανησυχία δεν υπάρχει. Υπάρχει απόλυτα γνώση του τί κάνουμε».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock