ΕνημέρωσηΟικονομία

Amazon Web Services: Η ελληνική αγορά έχει πολλές προοπτικές

Σε μία από τις βασικές αγορές της Amazon Web Services στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης εξελίσσεται η Ελλάδα με τον αμερικανικό κολοσσό να σχεδιάζει να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση, ιδίως όσον αφορά στον τομέα των συνεργασιών με τοπικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών.

«Αναπτυσσόμαστε με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς με τη ζήτηση να προέρχεται από όλους τους κλάδους της οικονομίας» επισημαίνει στο CNN Greece ο Przemek Szuder, γενικός διευθυντής της AWS για την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, ο οποίος σπεύδει να προσθέσει ότι μάλλον δεν περίμεναν να υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση. «Έχουμε χιλιάδες επιχειρήσεις που είναι πελάτες στην Ελλάδα, η οποία είναι εκ των βασικών αγορών μας στην ευρύτερη περιοχή» τονίζει ο κ. Szuder. «Πρόκειται για μία αγορά με μεγάλες προοπτικές λόγω της αλλαγής νοοτροπίας που υπάρχει πλέον αλλά και της προσέγγισης που υπάρχει από την κυβέρνηση» σημειώνει το υψηλόβαθμο στέλεχος της AWS, η οποία είναι ο μεγαλύτερος «παίκτης» παγκοσμίως όσον αφορά στις cloud υποδομές. «Αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως υπάρχει επιτάχυνση σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της ψηφιοποίησης» αναφέρει ο κ. Szuder, προσθέτοντας πως η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες της Ευρώπης με ξεκάθαρη ψηφιακή ατζέντα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock