ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Amazon Web Services: Νέα επένδυση στην Ελλάδα από τον αμερικανικό κολοσσό

Την παρουσία της στην ελληνική αγορά επιδιώκει να ενισχύσει άμεσα η Amazon Web Services (AWS), η οποία ανακοίνωσε ότι προχωρά  από τις αρχές του 2022 με τη δημιουργία φυσικής υποδομής στο πλαίσιο της καλύτερης υποστήριξης των εγχώριων πελατών της στην Ελλάδα, οι οποίοι ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του re:Invent, του παγκοσμίου συνεδρίου της AWS για τους συνεργάτες της που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας, ο Werner Vogels, γενικός διευθυντής τεχνολογίας (CTO) του αμερικανικού κολοσσού ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα είναι μία από τις 30 τοποθεσίες όπου η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο των cloud υπηρεσιών, θα δημιουργήσει ένα local zone.

Σημειώνεται πως τα local zones είναι φυσικές υποδομές για υποστήριξη και παροχή όλων των cloud υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν την αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων και την παροχή υπολογιστικής ισχύς.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock