ΕνημέρωσηΟικονομία

Ανακατατάξεις στην ασφαλιστική αγορά φέρνει η εξαγορά της Ευρωπαϊκής Πίστης από την Allianz

Σημαντικές ανακατατάξεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, αλλά και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, φέρνει η συμφωνία για την εξαγορά της Ευρωπαϊκής Πίστης από τον όμιλο Allianz και η συνακόλουθη δημόσια πρόταση με τιμή 7,8 ευρώ ανά μετοχή.

Η ενιαία εταιρεία θα αποτελέσει τον πρώτο πάροχο Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα και σημειώνει ότι η συμφωνία αποτελεί ένδειξη ισχυρής δέσμευσης στην Ελληνική αγορά, ενισχύοντας την παρουσία της Allianz.

Η Αllianz υπέγραψε με διάφορους μετόχους συμφωνίες αγοραπωλησίας μετοχών, για την απόκτηση πριν το τέλος της Δημόσιας Πρότασης 19.181.256 μετοχών της Ευρωπαϊκής Πίστης που εκπροσωπούν συνολικά το 72,2% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας υπό την αίρεση της λήψης των απαιτούμενων αδειών από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger