ΕνημέρωσηΠολιτική

Αναστασιάδης: Σειρά σημαντικών επαφών το προσεχές διάστημα

Σειρά ταξιδιών του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και σημαντικές επισκέψεις προσωπικοτήτων στην Κύπρο περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Προέδρου το επόμενο διάστημα. 

Οι επαφές εντάσσονται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Προέδρου Αναστασιάδη για περαιτέρω αναβάθμιση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διεθνή πολιτική σκακιέρα, αναδεικνύοντας τον ρόλο της χώρας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέσα από αυτές τις συναντήσεις, ο κ. Αναστασιάδης επιδιώκει να ενημερώσει για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή, τις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνοκυπριακή πλευρά για την επανέναρξη της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που έχει προτείνει και γενικότερα για τις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για προάσπιση της διεθνούς νομιμότητας και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η χώρα μας προς την κατεύθυνση αυτή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger