ΕνημέρωσηΟικονομία

Ανεβάζει τη θερμοκρασία η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

200 τυχερές πεντάδες θα κερδίσουν από 10.000 ευρώ στην κλήρωση της 24ης Ιουνίου.

Το Λαϊκό Λαχείο υποδέχεται δυναμικά το καλοκαίρι και οι λαχνοί για την 1η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση είναι ήδη διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ. «Οι ειδικές κληρώσεις πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, υπάλληλος καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Δεληγιάννη 33 & Α. Παπανδρέου 26 στα Μελίσσια, ενώ στην συνέχεια εξηγεί τον μηχανισμό κερδών:

«Στην 1η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση 200 τυχερές πεντάδες θα κερδίσουν 10.000 ευρώ ανά πεντάδα. Οι πεντάδες αυτές θα προκύψουν μέσα από 20 κληρώσεις. Αρχικά, κληρώνεται ο αριθμός, στη συνέχεια η σειρά και στο τέλος το στοιχείο. Αυτός ο αριθμός που θα προκύψει κερδίζει 10.000 ευρώ στη σειρά που κληρώθηκε, αλλά και στις υπόλοιπες εννέα σειρές. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται άλλες 19 φορές, έτσι ώστε να προκύψουν οι 200 τυχερές πεντάδες».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock