ΕνημέρωσηΟικονομία

Άνοιξε τις πύλες της η ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη

Η ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη άνοιξε σήμερα επίσημα τις πύλες της για τους καταναλωτές.

Η πρώτη παραδοσιακή αγορά τροφίμων και μία από τις μεγαλύτερες κλειστές αγορές στη Θεσσαλονίκη, η οποία διαδραμάτιζε για πολλά χρόνια σημαντικό ρόλο στη ζωή και τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης, είχε κλείσει το 2016. Στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2017 πέρασε στα χέρια του Ομίλου Fais, με την υπογραφή της σύμβασης από το ΤΑΙΠΕΔ και ακολούθως ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες ανάπλασης.

Μετά την επένδυση περίπου 10 εκατ. του Ομίλου Fais, στην ανανεωμένη πλέον αγορά θα λειτουργούν περίπου 75 επιχειρήσεις, χωρισμένες ανά ομάδες και ανάλογα με το είδος τροφίμων που διαθέτουν, οι οποίες ανοίγουν σταδιακά από σήμερα. Στους δύο εξώστες, στο βόρειο και νότιο τμήμα της Αγοράς Μοδιάνο, λειτουργούν καταστήματα εστίασης και θα φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις. Από την επαναλειτουργία της Αγοράς αναμένεται να δημιουργηθούν 300 νέες θέσεις εργασίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock