Επικαιρότητα

Aπαγόρευση απόπλου για το ιρανικό τάνκερ Lana που είχε κατασχεθεί από τις ελληνικές αρχές

Προσωρινή απαγόρευση απόπλου και απαγόρευση μεταβολής της περιουσιακής και νομικής του κατάστασης, μετά από ασφαλιστικά μέτρα και κατόπιν σχετικής διαταγής του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, επιβλήθηκαν στο τάνκερ Lana με σημαία Ιράν που βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών της Καρύστου.

Όπως αναφέρουν οι συνήγοροι της εταιρείας ρυμουλκών η ως άνω απαγόρευση, αφορά το πλοίο Lana (πρώην Pegas) για οικονομικές απαιτήσεις υπέρ τρίτων και όχι το φορτίο του δεξαμενόπλοιου.

Oι δικηγόροι της εταιρείας ρυμουλκών κατέθεσαν σήμερα, Τρίτη, μία δεύτερη αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης του πλοίου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας καθώς όπως ανέφερε ένας εκ των συνηγόρων η απαίτηση που έχουν οι πελάτες τους έναντι της πλοιοκτήτριας εταιρείας -που είναι από τη ρυμούλκηση του πλοίου και για ό,τι είχε συμφωνηθεί- αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Πρόσθεσαν ότι επιθυμία είναι το Lana (πρώην Pegas) να δεσμευθεί και για το επιπλέον ποσό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock