ΕνημέρωσηΟικονομία

Από τη συν-εργασία στη συν-ενδυνάμωση

Το Ελληνο Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, διοργανώνει το 6ο WIB Forum με τίτλο “Elevating Together”, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, παρουσιάζοντας ένα πανόραμα νέων, αναδυόμενων δεξιοτήτων εξέλιξης, που αφορούν στην ενδυνάμωση των ανθρώπων, ως αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Οι πλέον διακεκριμένοι ηγέτες της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και διεθνώς, παρουσιάζουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα δικά τους βιώματα ενδυνάμωσης και συν-υποστήριξης, και αναδεικνύουν πως, στην πράξη, η συν-υποστήριξη των ανθρώπων μπορεί να γίνει θεμέλιος λίθος ανάπτυξης.

Οι CEOs κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Νίκος Κουμέτης, Πρόεδρος, Europe Operating Unit, The Coca-Cola Company, ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Ελλάδα-Κύπρος-Μάλτα, Microsoft και η Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, UNI-PHARMA & Intermed, παρουσιάζουν και αναλύουν τις βέλτιστες πρακτικές συν-υποστήριξης και ενδυνάμωσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock