Επικαιρότητα

Αποκλειστικό-Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι: ”Η CIA σχεδιάζει πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας-Κάνει διαρροές με άρθρα για να δημιουργήσει κλίμα”!

Επίθεση κατά του Ρούμπιν, του γνωστού Αμερικανού αναλυτή έκαναν οι Τούρκοι.

Αναλυτικά:

”Όταν οι επίσημοι εκπρόσωποι των ΗΠΑ παίρνουν το μικρόφωνο, λένε συνέχεια ότι η ένταση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας πρέπει να μειωθεί, αλλά η CIA των ΗΠΑ κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει τουρκοελληνική ένταση και πόλεμο. Αντί να θυμώνουμε, πρέπει να διαβάσουμε το σχέδιο βήμα προς βήμα και να το χωνέψουμε.

Βήμα πρώτο: Διαρροή του Κυρίαρχου Σχεδίου Επιχειρήσεων

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, σε περίπτωση πολέμου, η Τουρκία θα άνοιγε πρώτα το δρόμο προς τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για να αιφνιδιάσει την Ελλάδα, που περίμενε ενέργεια στα νησιά, και θα τα καταλάμβανε, όταν οι Έλληνες στρατιώτες που στάθμευαν στα νησιά θα τα εγκατέλειψαν για να υπερασπιστούν τα κύρια εδάφη τους.

«Η Τουρκία θα καταλάβει τα νησιά αυτό το καλοκαίρι». Αυτό το άρθρο έγινε πρωτοσέλιδο και στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώ αυτόν τον τίτλο για τον Michael Rubin επειδή είναι κάποιος που τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι διόρθωσε τα κείμενα της εταιρείας δημοσίων σχέσεων του Lincoln Group, με την οποία το Πεντάγωνο είχε αναθέσει σύμβαση για να κάνει προπαγάνδα για τον ιρακινό λαό μετά την εισβολή στο Ιράκ.

Και πάλι, στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ξαφνικά εμφανίστηκαν ειδήσεις του 2019 που μιλούσαν για τα χρήματα που έλαβε ως αντάλλαγμα για να γράψει άρθρα για τη Σομαλία. Εκτός από τα καθήκοντά του, που κυριολεκτικά σημαίνει «ανώτερος αναλυτής» στα τούρκικα, ο Ρούμπιν έκανε και άλλες δουλειές. Για παράδειγμα, εργάστηκε ως σύμβουλος προσωπικού του Πενταγώνου για το Ιράν και το Ιράκ μεταξύ 2002-2004. Ο άνθρωπος πάντα δούλευε για το Πεντάγωνο.

Ο Ρούμπιν, ο οποίος δίδαξε στα πανεπιστήμια της Σουλεϊμανίγια, του Σαλαχαντίν και του Ντοχούκ στο Βόρειο Ιράκ το 2000 και το 2001, δηλαδή πριν από τον Δεύτερο Πόλεμο του Ιράκ. Το πρακτορείο που έστειλε αυτό το Neo-Con, δημιουργώντας ψεύτικα προσχήματα για την εισβολή, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η CIA.

Ο πατέρας πολλών εχθρικών ιδεών, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των πτήσεων της Turkish Airlines προς την Ευρώπη, ο «CIA Boy» Ρούμπιν έγραψε το σενάριο για τον τουρκοελληνικό πόλεμο αυτή την εβδομάδα.

Το σενάριο της CIA για να ρίξει τον Ερντογάν

Ο «CIA Boy» Ρούμπιν τιτλοφόρησε το άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο National Interest στις 6 Οκτωβρίου, «Έτσι θα μπορούσε η Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα το 2023».

Σύμφωνα με το σενάριο που χρησιμοποιείται στο άρθρο, η Άγκυρα θα ακολουθήσει παρόμοια στρατηγική που θα ακολουθήσει το Πεκίνο για τη δημιουργία οικονομικών αποκλειστικών περιοχών στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Θα αρπάξει δηλαδή μικρά νησιά στο Αιγαίο και θα αποκτήσει εκεί οικονομική αποκλειστική ζώνη και θα ελέγξει τα επίμαχα νερά. Το αγόρι της CIA έδωσε επίσης τα ονόματα των νησιών και ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία θα έπαιρνε πρώτα 12 νησιά.

Αυτό δεν είναι ένα απλό άρθρο. Η CIA, διοχετεύει τον φόβο στην Ελλάδα.”

directus.gr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock